I ismail231 Yoctopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 İnternet çekmediği için modemi resetlemiştim şimdi bilgisayarda internet var ama telefonlarda yok sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023
İnternet çekmediği için modemi resetlemiştim şimdi bilgisayarda internet var ama telefonlarda yok sebebi nedir?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #2 Ağı unut deyip tekrar bağlanmayı deneyin.
I ismail231 Yoctopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 snageX dedi: Ağı unut deyip tekrar bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... olmuyor evdeki bütün telefonlarada böyle şuan
snageX dedi: Ağı unut deyip tekrar bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... olmuyor evdeki bütün telefonlarada böyle şuan
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #4 ismail231 dedi: olmuyor evdeki bütün telefonlarda böyle şuan Genişletmek için tıkla... Modem üzerinde Wi-Fi tuşu olur, basın ışığı sönsün sonra geri açın.
ismail231 dedi: olmuyor evdeki bütün telefonlarda böyle şuan Genişletmek için tıkla... Modem üzerinde Wi-Fi tuşu olur, basın ışığı sönsün sonra geri açın.
Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #5 ismail231 dedi: olmuyor evdeki bütün telefonlarada böyle şuan Genişletmek için tıkla... Modemin üstündeki WİFİ Tuşuna bastınız mı?
ismail231 dedi: olmuyor evdeki bütün telefonlarada böyle şuan Genişletmek için tıkla... Modemin üstündeki WİFİ Tuşuna bastınız mı?
I ismail231 Yoctopat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #6 Arsuda07 dedi: Modemin üstündeki WİFİ Tuşuna bastınız mı? Genişletmek için tıkla... öyle bi tuş yok bu modemde. ama sorun o değil bilgisayara da wifi üzerinden bağlı wifi ayar arayüzünde bi ayar yapılcak bence ama ne bilmiyom
Arsuda07 dedi: Modemin üstündeki WİFİ Tuşuna bastınız mı? Genişletmek için tıkla... öyle bi tuş yok bu modemde. ama sorun o değil bilgisayara da wifi üzerinden bağlı wifi ayar arayüzünde bi ayar yapılcak bence ama ne bilmiyom
7 757361 Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 32 5 Nisan 2024 #7 ismail231 dedi: Öyle bir tuş yok bu modemde. Ama sorun o değil bilgisayara da Wi-Fi üzerinden bağlı Wi-Fi ayar arayüzünde bir ayar yapılacak bence ama ne bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Çözdün mü aynısını yaşıyorum
ismail231 dedi: Öyle bir tuş yok bu modemde. Ama sorun o değil bilgisayara da Wi-Fi üzerinden bağlı Wi-Fi ayar arayüzünde bir ayar yapılacak bence ama ne bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Çözdün mü aynısını yaşıyorum