Bilgisayarda internet yavaş

isoolas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı aldığımdan beri en fazla 1 Mbps ile indiriyorum, başka PC'lerde 5 6'lara kadar çıkıyor internet hızım ama benimki 1-2 Mbps'de kalıyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Soranlar için kablolu kullanıyorum internetimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk öncelikle Mbps ile MB farklı değerler bunu karıştırıyor gibisiniz hocam. Ayrıca altyapınız kullandığınız paket hat değerlerini bilmeden bir şey söylemem zor.

İlk öncelikle Mbps ile MB farklı değerler bunu karıştırıyor gibisiniz hocam. Ayrıca altyapınız kullandığınız paket hat değerlerini bilmeden bir şey söylemem zor.
Hocam şöyle anlatayım mesela başka bir pcden aynı internetle kuzenim benden 3-4 kat yüksek hız alıyor aynı internet olmasına rağmen.

Dosya Ekleri

• gfbmn.PNG
    7,4 KB · Görüntüleme: 37
Driverler güncel değilse güncelleyin.Kablonuz belki kötü olabilir başka bir kabloyla deneme şansınız varsa deneyin.

Driverler güncel değilse güncelleyin.Kablonuz belki kötü olabilir başka bir kabloyla deneme şansınız varsa deneyin.
kablo farkediyo mu hocam bende öyle düşünüyodum ama pc de sıkıntı olabileceğinden korktum

bir de hocam int driverları hangisi oluyor tam olarak

QoS servisini kapatmalýsýnýz. Bunun için Başlat/Çalıştır komutunu kullanarak "gpedit.msc" dosyasýný açýp, grup ilkesi penceresini görüntüleyin ve bilgisayar Yapýlandýrmasý/Yönetim Þablonlarý/Ag altýnda bulunan "QoS paket zamanlayýcýsý" klasörünü aktif hale getirin. Burada bulunan "ayrýlabilir bant genişligini sınýrla özellikleri" öðesine iki kere tıklayýn ve ekrana gelen penceredeki etkin seçeneðini iþaretleyin. Bunun sonucunda aktif hale geçen "bant geniþliði sınırı" kutusuna da "0" deðerini girmelisiniz. Artık ınternet baglantınız öncekine kıyasla gözle görülür bir fark ile daha hızlı olacak.

Karakter sorunu vardır önemli kısımda internetin hızlanır.

böyle bir sorunla karşılaştım

Dosya Ekleri

• 676.PNG
    4 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…