Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Sorunun internette olduğunu sanmıştım fakat telefonda gayet iyi çekiyor fakat PC'de Google'da aramayı bile açmıyor.
Sorunun internette olduğunu sanmıştım fakat telefonda gayet iyi çekiyor fakat PC'de Google'da aramayı bile açmıyor.
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #2 Hem telefondan hem de bilgisayardan Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test bu siteden bir test yapabilir misiniz?
Hem telefondan hem de bilgisayardan Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test bu siteden bir test yapabilir misiniz?
Swxnchy Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 Gqkmen42 dedi: Sorunun internette olduğunu sanmıştım fakat telefonda gayet iyi çekiyor fakat PC'de Google'da aramayı bile açmıyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet baglatin ya da 5 GHz destekleyen bir Wi-Fi adaptor alin ve 5 GHz baglanin. Bende de ayni sorun vardi 5 GHz destekleyen adaptor aldim ve 5 GHz baglandim duzeldi. Eger laptopsa bilmiyorum.
Gqkmen42 dedi: Sorunun internette olduğunu sanmıştım fakat telefonda gayet iyi çekiyor fakat PC'de Google'da aramayı bile açmıyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet baglatin ya da 5 GHz destekleyen bir Wi-Fi adaptor alin ve 5 GHz baglanin. Bende de ayni sorun vardi 5 GHz destekleyen adaptor aldim ve 5 GHz baglandim duzeldi. Eger laptopsa bilmiyorum.