xxxxx_aa Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 22 24 Şubat 2025 #11 Della.dd dedi: Muhtemelen HDD dostum bilgisayarın. Genişletmek için tıkla... evet sanırım öyle Della.dd dedi: Muhtemelen HDD dostum bilgisayarın. Pardon hocam SSD. Genişletmek için tıkla... olmazsa win 10 veya 7 yüklicem
Della.dd dedi: Muhtemelen HDD dostum bilgisayarın. Genişletmek için tıkla... evet sanırım öyle Della.dd dedi: Muhtemelen HDD dostum bilgisayarın. Pardon hocam SSD. Genişletmek için tıkla... olmazsa win 10 veya 7 yüklicem
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.277 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #12 xxxxx_aa dedi: Eki Görüntüle 2432134 Evet sanırım öyle. Genişletmek için tıkla... Arkadaş niye sordu bilmiyorum ama hocam görev yöneticisine bir bak, şüphelendiğin uygulamayı internette ara. xxxxx_aa dedi: Eki Görüntüle 2432134 Evet sanırım öyle. Olmazsa Windows 10 veya 7 yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yükle hocam W7 sisteminiz için çok düşük ve desteksiz.
xxxxx_aa dedi: Eki Görüntüle 2432134 Evet sanırım öyle. Genişletmek için tıkla... Arkadaş niye sordu bilmiyorum ama hocam görev yöneticisine bir bak, şüphelendiğin uygulamayı internette ara. xxxxx_aa dedi: Eki Görüntüle 2432134 Evet sanırım öyle. Olmazsa Windows 10 veya 7 yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yükle hocam W7 sisteminiz için çok düşük ve desteksiz.
xxxxx_aa Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 22 24 Şubat 2025 #13 Della.dd dedi: Arkadaş niye sordu bilmiyorum ama hocam görev yöneticisine bir bak, şüphelendiğin uygulamayı internette ara. Windows 10 yükle hocam W7 sisteminiz için çok düşük ve desteksiz. Genişletmek için tıkla... Şu an şüphelendiğim bir yer yok Della.dd dedi: Arkadaş niye sordu bilmiyorum ama hocam görev yöneticisine bir bak, şüphelendiğin uygulamayı internette ara. Windows 10 yükle hocam W7 sisteminiz için çok düşük ve desteksiz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler şimdilik dursun eğer bu olayla bir daha karşılaşırsam Windows 10 yüklerim
Della.dd dedi: Arkadaş niye sordu bilmiyorum ama hocam görev yöneticisine bir bak, şüphelendiğin uygulamayı internette ara. Windows 10 yükle hocam W7 sisteminiz için çok düşük ve desteksiz. Genişletmek için tıkla... Şu an şüphelendiğim bir yer yok Della.dd dedi: Arkadaş niye sordu bilmiyorum ama hocam görev yöneticisine bir bak, şüphelendiğin uygulamayı internette ara. Windows 10 yükle hocam W7 sisteminiz için çok düşük ve desteksiz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler şimdilik dursun eğer bu olayla bir daha karşılaşırsam Windows 10 yüklerim
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.694 Çözümler 3 24 Şubat 2025 #14 1. Seçenek: Malwarebytes ile tam tarama yapın. 2. Seçenek: Diskiniz tamamen temizlenecek şekilde format atın. (Daha güvenli bir seçenek.)
1. Seçenek: Malwarebytes ile tam tarama yapın. 2. Seçenek: Diskiniz tamamen temizlenecek şekilde format atın. (Daha güvenli bir seçenek.)
xxxxx_aa Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 22 22 Ağustos 2025 #15 Della.dd dedi: Arkadaş niye sordu bilmiyorum ama hocam görev yöneticisine bir bak, şüphelendiğin uygulamayı internette ara. Windows 10 yükle hocam W7 sisteminiz için çok düşük ve desteksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 desteği bitirdiği için dün Linux yükledim güvenli olduğu için
Della.dd dedi: Arkadaş niye sordu bilmiyorum ama hocam görev yöneticisine bir bak, şüphelendiğin uygulamayı internette ara. Windows 10 yükle hocam W7 sisteminiz için çok düşük ve desteksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 desteği bitirdiği için dün Linux yükledim güvenli olduğu için