Alperen1453 Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #1 Herkese merhaba. Bilgisayar üzerinden not tutup, PDF düzenleme veya tahta üzerine karalamalar gibi bir takım işler için kalem almak istiyorum. Fakat yanlış bir ürün almak istemiyorum. Kağıt üzerine yazıyormuşçasına bir deneyim veren ürün var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2024
Herkese merhaba. Bilgisayar üzerinden not tutup, PDF düzenleme veya tahta üzerine karalamalar gibi bir takım işler için kalem almak istiyorum. Fakat yanlış bir ürün almak istemiyorum. Kağıt üzerine yazıyormuşçasına bir deneyim veren ürün var mı?
Kaan_klft Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 931 27 Mart 2024 #2 Bende Wacom One By Small Ctl-472-N var kalem hissiyatı çok vermiyor ama ders açısından kullanışlı fakat tablet almanızı öneririm.
Bende Wacom One By Small Ctl-472-N var kalem hissiyatı çok vermiyor ama ders açısından kullanışlı fakat tablet almanızı öneririm.
Alperen1453 Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #3 Biraz araştırdım ve bazı kullanıcılır el-göz kordinasyonu iyi olmadığı için verimsiz olduklarını ifade ediyorlar. En iyisi kareli deftere devam
Biraz araştırdım ve bazı kullanıcılır el-göz kordinasyonu iyi olmadığı için verimsiz olduklarını ifade ediyorlar. En iyisi kareli deftere devam
Kaan_klft Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 931 27 Mart 2024 #4 Alperen1453 dedi: Biraz araştırdım ve bazı kullanıcılır el-göz kordinasyonu iyi olmadığı için verimsiz olduklarını ifade ediyorlar. En iyisi kareli deftere devam Genişletmek için tıkla... Ona alışırsın bütçen yeterse tablet daha mantıklı.
Alperen1453 dedi: Biraz araştırdım ve bazı kullanıcılır el-göz kordinasyonu iyi olmadığı için verimsiz olduklarını ifade ediyorlar. En iyisi kareli deftere devam Genişletmek için tıkla... Ona alışırsın bütçen yeterse tablet daha mantıklı.