türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 26 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarımda uygulamalar siliniyor. Hiçbir şey yapmama rağmen virüs olmamasına rağmen uygulamalar siliniyor. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar benim bilgisayarımda uygulamalar siliniyor. Hiçbir şey yapmama rağmen virüs olmamasına rağmen uygulamalar siliniyor. Yardım eder misiniz?
KS KS türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 27 Nisan 2020 #11 Zaten önceden hepsini yaptım ama halen aynı. [/QUOTE] Sistem kurmana rağmen siliyorsa ciddi anlamda virüs var Windows kurdugun sisteme de sızıyor diger dosyalarından şu programın Full versiyonunu kur tarat loaris-trojan-remover Yaptım olmuyooo. Artı 0 Eksi
Zaten önceden hepsini yaptım ama halen aynı. [/QUOTE] Sistem kurmana rağmen siliyorsa ciddi anlamda virüs var Windows kurdugun sisteme de sızıyor diger dosyalarından şu programın Full versiyonunu kur tarat loaris-trojan-remover Yaptım olmuyooo.
A aknwhite Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 21 28 Nisan 2020 #12 türkishlokum dedi: Dediğini yaptım. Nasıl nerede bulucağım. Eki Görüntüle 546923Eki Görüntüle 546924 Program kaldır bölümü. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinin de ayrıntılar kısmını atabilir misin? Son düzenleme: 28 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
türkishlokum dedi: Dediğini yaptım. Nasıl nerede bulucağım. Eki Görüntüle 546923Eki Görüntüle 546924 Program kaldır bölümü. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinin de ayrıntılar kısmını atabilir misin?