Bilgisayarda keylogger var mı?

XrevoV2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda keylogger var mı diye bakarken CMD de karşıma bunlar çıktı. Sorun çıkartacak bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde elle uğraşmak yerine önce malwarebytes sonra hitman pro yükleyerek sırasıyla taratabilirsiniz.

TIME_WAIT ile bağlantı noktaları veri almıyor. Büyük olasılık yerel uç noktası yani bu taraf bağlantıyı kapatmış.

Temel olarak "TIME_WAIT" durumları, bir tarafın bağlantıyı kapattığı ancak kapatmanın nihai onayının beklendiği anlamına gelir.

Bu komutla keylogger bulmayı kim öğretti bilmiyorum ama öğreten kişiyle güzel bir dalga geçilir.
Kaspersky Free yükleyin tarama yapın.

Bu şekilde elle uğraşmak yerine önce malwarebytes sonra hitman pro yükleyerek sırasıyla taratabilirsiniz.
İkisiyle taradım birşey çıkmadı

Ortada bir problem yok yani

beni aydınlattığınız için teşekkür ederim <3

beni aydınlattığınız için teşekkür ederim <3

Rica ederim. Aydınlatılacak konu yok aslında. Tam bir liste alsak kesin 3-5 tane çıkar ama kimin dinlediği ve kimin kullandığını bilemeyiz. Bunun için o işte uzman olmuş yazılımlar lazım.

Mesela bu verdiğim komutu CMD ile yönetici olarak girin. Kullanıcı adı yazan yere kendi kullanıcı adınızı yazın. Enter yaptıktan sonra C bölümüne girin. Oradan kullanıcılar klasörü ve oradan ise kullanıcı adı yazan klasöre girin. Orada Ports isimli bir dosya oluştuğu görülür. Onu Notepad++ ile açın ve içini okuyun.

netstat -a > C:\Users\kullanıcı adı\Ports

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…