Bilgisayarda klavye ve fare sadece BIOS'ta çalışıyor

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Kingston 250
Ekran kartı
Gtx 1050
İşlemci
I7 4.
Merhaba, bugün bir program indirdim. Program Google'ı kapadi, bende ardından virüs olma ihtimaline karşı sildim. Kaspersky adli programı açtım. Virüs tarama yapacaktim, fakat yapmadan önce Kaspersky'de bir güncelleme varmış galiba sürücü tarzi bir şeyi guncelleyecekti. Guncellemesi icin bastim %70 80'e geldiğinde Google acildiginda siteler acilmiyordu %99 olunca ses programi düzgün calismiyor tarzi errorlar verip yeniden başladı. Ardından parolami girecektim fakat klavye mouse çalışmadı. Sadece BIOS ayarlarında çalışıyor. Yardımınız lazim.

Bilgisayarım simgesine sağ tık.
Yönet
Aygıt yöneticisi
Önce klavyeyi
Sonra fare'yi kaldırın.
Sonra fare'nin bağlantısını USB girişten çıkarın ve geri takın.
Bilgisayarı yeniden başlatın. ( Fare çalışır hale gelmişse normal yolla, çalışmamoşsa güç tuşuna basılı tutarak.)

Konu ile alakasız ek tavsiye : Chrome kullanmayın, google drive kullanmayın. Sorunlular.

Dosya Ekleri

• Klavyeı.JPG
    Klavyeı.JPG
    107 KB · Görüntüleme: 28
Bilgisayarım simgesine sağ tık.
Yönet
Aygıt yöneticisi
Önce klavyeyi
Sonra fare'yi kaldırın.
Sonra fare'nin bağlantısını USB girişten çıkarın ve geri takın.
Bilgisayarı yeniden başlatın. ( Fare çalışır hale gelmişse normal yolla, çalışmamoşsa güç tuşuna basılı tutarak.)

Konu ile alakasız ek tavsiye : Chrome kullanmayın, google drive kullanmayın. Sorunlular.
kral klavye fln çalışmıyor şifreyi giremeden aygıtı nasıl açayım

kral klavye fln çalışmıyor şifreyi giremeden aygıtı nasıl açayım
İyi saçmalamışım. Kafa dağılmış. Kusura bakma.

Windows kurtarma seçeneklerine girmeyi deneyin. Kurtarma seçenekleri ekranında Belki klavye/fare çaılışabilir.
Eğer çalışırsa sistem geri yükleme ile önceki bir tarihe bilgisayarı çevirebilir, sistem geri yükleme çalışmaz ise güvenli moda girebilirsiniz.
Güvenli modda yukarıda önerdiğim driverleri kaldırmayı veya diğer çözüm yollarını deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurtarma seçeneklerinde de çalışmaz ise aklıma gelen son çare malsef format...

Son düzenleme:
İyi saçmalamışım. Kafa dağılmış. Kusura bakma.

Windows kurtarma seçeneklerine girmeyi deneyin. Kurtarma seçenekleri ekranında belki klavye/fare çaılışabilir.
Eğer çalışırsa sistem geri yükleme ile önceki bir tarihe bilgisayarı çevirebilir, sistem geri yükleme çalışmaz ise güvenli moda girebilirsiniz.
Güvenli modda yukarıda önerdiğim sürücüleri kaldırmayı veya diğer çözüm yollarını deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurtarma seçeneklerinde de çalışmaz ise aklıma gelen son çare malsef format...

Hocam 1 2 hafta önce tek çare sistem geri yükleme olarak yaptım. İşe yaramıştı öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı