Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 Birkaç gün önce KMS ile Windows etkinleştirmiştim. Sonra Kaspersky virüs dedi bende bugün reset attım. CMD de kod ile lisans durumunu arattığımda bunlar çıkıyor. KMS duruyor mu?
Birkaç gün önce KMS ile Windows etkinleştirmiştim. Sonra Kaspersky virüs dedi bende bugün reset attım. CMD de kod ile lisans durumunu arattığımda bunlar çıkıyor. KMS duruyor mu?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.144 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #2 Retail lisansın var, KMS yok kardeşim. Yalnız windowsda program halen duruyorsa format atman daha iyi olur.
Retail lisansın var, KMS yok kardeşim. Yalnız windowsda program halen duruyorsa format atman daha iyi olur.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Retail lisansın var, KMS yok kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kod girmedim lisans olan başka bir bilgisayardada aynı microsoft hesabı giriliydi ondaki kod etkinleşmiş olabilir mi?
ÇAĞATAY TORUN dedi: Retail lisansın var, KMS yok kardeşim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kod girmedim lisans olan başka bir bilgisayardada aynı microsoft hesabı giriliydi ondaki kod etkinleşmiş olabilir mi?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #4 Retail lisans. KMS yok.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 17 Ağustos 2022 #5 Steo dedi: Hocam ben kod girmedim lisans olan başka bir bilgisayardada aynı microsoft hesabı giriliydi ondaki kod etkinleşmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştır /xpr yaz.
Steo dedi: Hocam ben kod girmedim lisans olan başka bir bilgisayardada aynı microsoft hesabı giriliydi ondaki kod etkinleşmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak çalıştır /xpr yaz.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.144 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #6 Steo dedi: Hocam ben kod girmedim lisans olan başka bir bilgisayarda da aynı Microsoft hesabı vardı ondaki kod etkinleşmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabında kayıtlı key varsa orijinal, o dur bu. Yalnız iki bilgisayarda olmaz birini kaldırın.
Steo dedi: Hocam ben kod girmedim lisans olan başka bir bilgisayarda da aynı Microsoft hesabı vardı ondaki kod etkinleşmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabında kayıtlı key varsa orijinal, o dur bu. Yalnız iki bilgisayarda olmaz birini kaldırın.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #7 Steo dedi: Hocam ben kod girmedim lisans olan başka bir bilgisayardada aynı microsoft hesabı giriliydi ondaki kod etkinleşmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu öğrenmek için şu yolu izleyin. Arama kısmına "etkinleştirme ayarları" yazın.> Karşınıza gelen ekranda lisansın durumu gözükecektir. Bizimle paylaşın.
Steo dedi: Hocam ben kod girmedim lisans olan başka bir bilgisayardada aynı microsoft hesabı giriliydi ondaki kod etkinleşmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu öğrenmek için şu yolu izleyin. Arama kısmına "etkinleştirme ayarları" yazın.> Karşınıza gelen ekranda lisansın durumu gözükecektir. Bizimle paylaşın.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #8 plxaxd dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştır /xpr yaz. Genişletmek için tıkla... '/xpr' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. diyor
plxaxd dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştır /xpr yaz. Genişletmek için tıkla... '/xpr' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. diyor
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #9 Steo dedi: '/xpr' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. diyor Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala slmgr /xpr Bu şekilde olacak.
Steo dedi: '/xpr' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. diyor Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala slmgr /xpr Bu şekilde olacak.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.144 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #10 Slmgr /xpr