Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #11 Fıratt10 dedi: Bunu öğrenmek için şu yolu izleyin. Arama kısmına "etkinleştirme ayarları" yazın.> Karşınıza gelen ekranda lisansın durumu gözükecektir. Bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... @Steo bunu uygulayın.
Fıratt10 dedi: Bunu öğrenmek için şu yolu izleyin. Arama kısmına "etkinleştirme ayarları" yazın.> Karşınıza gelen ekranda lisansın durumu gözükecektir. Bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... @Steo bunu uygulayın.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 17 Ağustos 2022 #12 ÇAĞATAY TORUN dedi: Slmgr /xpr Genişletmek için tıkla... Doğrusu böyle eksik yazmışım kusura bakmayın.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Slmgr /xpr Genişletmek için tıkla... Doğrusu böyle eksik yazmışım kusura bakmayın.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #13 Fıratt10 dedi: Bunu öğrenmek için şu yolu izleyin. Arama kısmına "etkinleştirme ayarları" yazın.> Karşınıza gelen ekranda lisansın durumu gözükecektir. Bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım böyle gözüküyor. Diğer bilgisayardaki key gitti mi yani? Dosya Ekleri 1660747275876.png 9,2 KB · Görüntüleme: 31
Fıratt10 dedi: Bunu öğrenmek için şu yolu izleyin. Arama kısmına "etkinleştirme ayarları" yazın.> Karşınıza gelen ekranda lisansın durumu gözükecektir. Bizimle paylaşın. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım böyle gözüküyor. Diğer bilgisayardaki key gitti mi yani?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.141 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #14 Steo dedi: Diğer bilgisayardaki key gitti mi yani? Genişletmek için tıkla... Gitmedi ancak birisi veya ikisi birden iptal olabilir Microsoft'a bağlı ne olacağı. Tek bilgisayarda çalışması gerekiyor.
Steo dedi: Diğer bilgisayardaki key gitti mi yani? Genişletmek için tıkla... Gitmedi ancak birisi veya ikisi birden iptal olabilir Microsoft'a bağlı ne olacağı. Tek bilgisayarda çalışması gerekiyor.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #15 Steo dedi: Dediğinizi yaptım böyle gözüküyor. Diğer bilgisayardaki key gitti mi yani?Eki Görüntüle 1488944 Genişletmek için tıkla... Hayır gitmedi. Microsoft hesabı ile etkinleştirme yapmışsınız. Dilerseniz diğer bilgisayarı kontrol edebilirsiniz.
Steo dedi: Dediğinizi yaptım böyle gözüküyor. Diğer bilgisayardaki key gitti mi yani?Eki Görüntüle 1488944 Genişletmek için tıkla... Hayır gitmedi. Microsoft hesabı ile etkinleştirme yapmışsınız. Dilerseniz diğer bilgisayarı kontrol edebilirsiniz.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #16 Ben bu bilgisayara yeni kod alıp bu hesabı kullanmak istiyorum. Ne yapmam gerek?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #17 Steo dedi: Ben bu bilgisayara yeni kod alıp bu hesabı kullanmak istiyorum. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabından çıkış yapın. Lisansınız devre dışı bırakılacak.
Steo dedi: Ben bu bilgisayara yeni kod alıp bu hesabı kullanmak istiyorum. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabından çıkış yapın. Lisansınız devre dışı bırakılacak.
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #18 Fıratt10 dedi: Microsoft hesabından çıkış yapın. Lisansınız devre dışı bırakılacak. Genişletmek için tıkla... Diğer bilgisayara baktım diğer bilgisayardaki key gitmiş ne yapacağım?
Fıratt10 dedi: Microsoft hesabından çıkış yapın. Lisansınız devre dışı bırakılacak. Genişletmek için tıkla... Diğer bilgisayara baktım diğer bilgisayardaki key gitmiş ne yapacağım?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.141 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #19 Yeni kod almana gerek var mı diğer PC'yi iptal ediyorsan onun keyini kullanabilirsin, Retail olduğundan.
Yeni kod almana gerek var mı diğer PC'yi iptal ediyorsan onun keyini kullanabilirsin, Retail olduğundan.
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #20 Steo dedi: Diğer bilgisayara baktım diğer bilgisayardaki key gitmiş ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarda Microsoft hesabından çıkış yapın ve diğer bilgisayardan tekrar oturum açın Microsoft hesabı ile.
Steo dedi: Diğer bilgisayara baktım diğer bilgisayardaki key gitmiş ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarda Microsoft hesabından çıkış yapın ve diğer bilgisayardan tekrar oturum açın Microsoft hesabı ile.