Eski kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyordu sorunun kulaklıktan olduğunu düşündüm ve yeni 2 tane kulaklık aldım fakat 2 kulaklığında solunda ses gelmiyordu. Bu sefer telefona takıp denedim 2 kulaklığında 2 tarafı çalışıyor.
Eski kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyordu sorunun kulaklıktan olduğunu düşündüm ve yeni 2 tane kulaklık aldım fakat 2 kulaklığında solunda ses gelmiyordu. Bu sefer telefona takıp denedim 2 kulaklığında 2 tarafı çalışıyor.
Aynı sorunu bende bilgisayarı kurduğumda yaşamıştım. Ön panele takınca kulaklığın tek tarafından ses gelmiyordu. Telefon kulaklığı kullandığım için 2 ucu olması gerekiyormuş. O yüzden bilgisayara eski hoparlörümü bağladım ve hoparlörün kulaklık çıkışına da kulaklığı bağladım. Sorun bu şekilde çözülmüştü bende. Deneyebilirsin.
Not: Ayrıca Sonic stuio 3 var bende. Sende hangi ses yazılımı varsa oradan ayarlarını da yapman gerekiyor. Sol sağ eşitliğini falan ayarla.