Bilgisayarda kullanmak için oyun kolu önerisi

treppen

Kilopat
Merhaba, bilgisayarda kullanmak için oyun kolu almayı düşünüyorum. Hangi kolu almam gerektiğini bilemedim. PS5 DualSense mi almalıyım yoksa Xbox kolu mu almalıyım? Bilgisayarımda Bluetooth özelliği mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 i bilmiyorum. Ama Xbox da bt ile kopma sorunları yaşıyordum. TP-Link UB500 ün iyi olduğunu yazmışlardı. Ondan aldım. Çok nadir de olsa kopma sorunları devam edince, yan sanayi xbox dongle aldım. Kopma sorunu kalmadı.
Xbox karar verirseniz; dongle da tavsiye ederim.

Merhaba, bilgisayarda kullanmak için oyun kolu almayı düşünüyorum. Hangi kolu almam gerektiğini bilemedim. PS5 DualSense mi almalıyım yoksa Xbox kolu mu almalıyım? Bilgisayarımda Bluetooth özelliği mevcut.
Machenike G3 V2 Gamepad – Tri-Mode Siyah Kablosuz Oyun Kolu + Charging Dock, PC & Android Uyumlu olarak bu ürünü aldım zamanında stokları çok çabuk bitti

Machenike G5 Pro V2 PE-Set Gamepad | GANK bu üründe en çok satanlardan 200tl indirim koduda var bjk200

Xbox kullanıyorum, daha kopma ile alakalı bir sorun yaşamadım. Daha stabil ve uyumlu bilgisayar için Xbox kolları.

Gamesir cyclone 2/easysmx d10/gamesir tarantula pro bakabilirsiniz. Gamesirleri gizala sitesinden easysmx i de connectgame sitesinden alabilirsiniz. Aynu zamanda gamesirün xbox lisanslı kablolu kolları da var. Kablolu olması haricinde orijinal xbox kolundan daha iyi hepsi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı