PC'de virüs var mı diye tarama yapmak istiyorum. Kaspersky baktım fakat orada da deneme veya ücretsiz kullanım yoktu. Nereyi kullanabilirim?
ben direkt denemeyi bulamadım da bitane yer vardı startup.exe indirmeye başladı kıllandım iptal ettim.Deneme bitince ücretsiz kullanıma geçiyor ben de öyle oldu.
Ben direkt denemeyi bulamadım da bir tane yer vardı startup.exe indirmeye başladı kıllandım iptal ettim.
Hocama ne vereyim.Deneme bitince ücretsiz kullanıma geçiyor ben de öyle oldu.
PC'de virüs var mı diye tarama yapmak istiyorum. Kaspersky baktım fakat orada da deneme veya ücretsiz kullanım yoktu. Nereyi kullanabilirim?
Kaspersky Cloud Security ücretsiz en sağlam antivirüs.
Kaspersky'da ücretsiz sürümü var.PC'de virüs var mı diye tarama yapmak istiyorum. Kaspersky baktım fakat orada da deneme veya ücretsiz kullanım yoktu. Nereyi kullanabilirim?
Malwarebytes.
Öyle bir dosya inmiyor Kaspersky'da. Aksine sanırsam k ile başlayan ve rastgele sayılar olan bir dosya iniyor.
Hocama ne vereyim.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr Windows için Ücretsiz Antivirüs - Bitdefender Türkiye
Windows için Tamamen Ücretsiz Antivirüs, online tehditlere karşı temel koruma sağlar. Kurulumu hızlı ve kullanımı basit tek ücretsiz antivirüs.bitdefender.com.tr
Browse safely and steer clear of online dangers | McAfee WebAdvisor
McAfee WebAdvisor is your trusty companion that helps keep you safe from threats while you search and browse the web. WebAdvisor safeguards you from malware and phishing attempts while you surf, without impacting your browsing performance or experience. Browse confidently and steer clear of...www.mcafee.com Browser Guard: 100% free ad blocker browser extension
Malwarebytes Browser Guard for Chrome, Firefox, Safari and Edge helps protect your online privacy from ad trackers and more.www.malwarebytes.com Bunlar ise web koruması ve reklam engelleyici Malwarebytes Browser Guard YouTube reklamlarını engelliyoruBlock Origin - Chrome Web Store
Finally, an efficient blocker. Easy on CPU and memory.chrome.google.com .
Kaspersky Cloud Security ücretsiz en sağlam antivirüs.
Kaspersky'nin ücretsiz sürümünü direkt olarak indirebilirsiniz.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Teşekkür ederim herkese, Kaspersky ve malwarebytes indiricem. Sadece 1/2 kere tarama yapıp silicem bi sıkıntı var mı diye kontrol amaçlı.Kaspersky'da ücretsiz sürümü var.
ESET kullanabilirsiniz 30 günlük deneme veriyor.