Bilgisayarda kullanmak için uygun fiyatlı gamepad önerisi

05emocan55

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarda oyun oynamak için gamepad bakıyorum. Aklımda bir fiyat yok ama uygun fiyatlı olması çok iyi olur. Tetiklere az basınca az çok basınca çok tepki verebilmesi benim için önemli (F1, Assetto Corsa ve Forza için). Arada FIFA pes oynarım. Xbox veya PS kolu olması önemli değil. Kablosuz tercihimdir. İyi Sosyaller.

8BitDo Ultimate 2C kullanıyorum PC ile tam uyumlu hiçbir oyunda ayar yapmaya gerek kalmıyor ve ele çok güzel oturuyor.
Buradan gelen öneriyle almıştım 3 4 ay oldu sanırım size de öneririm.

2 yıldır bende halen daha sorunsun bir şekilde kullanıyorum.

Hocam kablosuz arıyorum.

8BitDo Ultimate 2C kullanıyorum PC ile tam uyumlu hiçbir oyunda ayar yapmaya gerek kalmıyor ve ele çok güzel oturuyor.
Buradan gelen öneriyle almıştım 3 4 ay oldu sanırım size de öneririm.

Güzel görünüyor hocam. Tetikler dediğim şekilde mi peki?

Çok fazla bütçe ayırmak istemezseniz GameSir Nova 2 Lite modeline bakabilirsiniz. Tetikleri yarış oyunları için oldukça uygun ve ayrıca uygulaması üzerinden trigger curve ayarı yaparak gaz tepkisini istediğiniz basınca göre ayarlayabiliyorsunuz. Ancak “biraz daha bütçe ayırabilirim” derseniz, GameSir Super Nova veya GameSir Cyclone 2 modellerini tercih etmenizi öneririm. Bu modeller özellik ve performans açısından daha üst seviyedeler.

Direksiyon seti kadar olamaz ama dediğiniz gibi Forza Horizon'da kullandım iş görüyor yani.

Sağ olun hocam teşekkürler.

Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…