Bilgisayarda kullanmak için voltaj regülatörü önerisi

Flawsome

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu ve şu konularda belirttiğim gibi, senelerdir bir FPS düşmesi sorunu yaşıyorum. Sorunun neden olduğunu sanki anladım gibi, HWMonitor'den oyun oynarken takip ediyorum. Oyun normal şekilde ilerlerken ekran kartım, 90-110 arası Watt elektrik tüketiyor. Ancak FPS düşmesi veya diğer adıyla stuttering olunca, bu 90-110 olan değer bir anda 60'a, 40'a, hatta drop daha şiddetliyse 25-30 aralığına kadar düşüyor. Bu 1 saniyede oluyor ve geri yükseliyor ama sık sık oluyor ve sinir bozucu. Ben sırf bu sorun yüzünden tüm parçaları birbirinden farklı, farklı firmalardan alınmış 3 bilgisayar denedim ama nafile. Bazı yabancı forumlarda ve birkaç Technopat konusunda, voltajın aniden düştüğü, bu yüzden Watt kullanımının azaldığı, bu yüzden de FPS düşmesi olduğu yazılmış. Bunu da bazı insanlar voltaj regülatörü veya UPS ile çözmüş. UPS biraz bütçeme ağır gelir, bir voltaj regülatörü almak istiyorum. Sadece kasamı ve monitörümü bağlayabileceğim (monitör olmasa da olur) bir regülatör önerisi yapar mısınız? Ben şu an bunu düşünüyorum; Schneider Electric APC LS1500-RS 1500VA/750W 3 Schuko Çıkış Otomatik Voltaj Regülatörü ama önerileriniz varsa dinlerim, fiyat düşerse daha iyi olur . İyi forumlar.

Merhaba, yabancı forumlarda bununla sorununu çözdüğünü söyleyen çok fazla insan var. X bir sebep ne olabilir? 3 kere bilgisayar toplayıp, üçünde de aynı sorunu yaşadım ben. Windows-Steam-oyun dışı hiçbir şey kurmadığım bilgisayarda nasıl bir sebep olabilir ki?

Merhaba, X sebeplerin çoğunu denedim, hatta hepsini diyebilirim. Ancak çözüm bulamıyorum. Regülatör de çözüm olmadı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…