leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 22 Ağustos 2023 #1 Bilgisayarımda masaüstündeki dosyaların yarısı kayboldu yarısı duruyor yarısı silinmiş gibi nedeni nedir?
Bilgisayarımda masaüstündeki dosyaların yarısı kayboldu yarısı duruyor yarısı silinmiş gibi nedeni nedir?
XqLaxyy Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 265 22 Ağustos 2023 #2 Hocam klasörlere baktınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 22 Ağustos 2023 #3 XqLaxyy dedi: Hocam klasörlere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hangi klasör hocam. Hocam Dosya Gezgini'nden masaüstüne bastım 2 dosya gözürküyor. Artı 0 Eksi
XqLaxyy dedi: Hocam klasörlere baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hangi klasör hocam. Hocam Dosya Gezgini'nden masaüstüne bastım 2 dosya gözürküyor.
XqLaxyy Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 265 22 Ağustos 2023 #4 leomessy dedi: Hangi klasör hocam. Hocam Dosya Gezgini'nden masaüstüne bastım 2 dosya gözürküyor. Genişletmek için tıkla... Disk C ve disk D'de aradınız mı kaybolan dosyalarınız eğer kökten silinmediler ise orada dururlar zaten. Artı 0 Eksi
leomessy dedi: Hangi klasör hocam. Hocam Dosya Gezgini'nden masaüstüne bastım 2 dosya gözürküyor. Genişletmek için tıkla... Disk C ve disk D'de aradınız mı kaybolan dosyalarınız eğer kökten silinmediler ise orada dururlar zaten.