Bilgisayarda mavi ekran hatası

hayruaga

Centipat
Daha fazla  
Yani dediğim gibi olaylar ilk baş CS2'ye girmeye çalışırken başladı CS2'ye girmeye çalıştığımda pak01.vpk corrupt hatasını alıyordum sonra bilgisayarı aç kapa yaptım bir süre YouTube yazan bazı şeyleri denerken Memtest64 deneyecektim mavi ekran verdi kapattım tekrar açmaya çalışırken mavi ekran verdi sonra bir süre kapatıp açmadım ama açılırken bazen gene oluyor. Ve Windows girerken şifremi doğru girmeme rağmen başarısız giriş uyarısı aldim.

MemTest86 yapamıyorsanız veya yaparken/yaptıktan sonra hata, kapanma sorunu yaşıyorsan RAM'lerinizde bir sorun olabileceği düşünülür.
RAM'leri çıkartın pinleri temizleyin ve tekrar deneyin bakalım.
Sonuç alamaz isen, dizüstü bilgisayar kullanıyorsan yetkili servis ile görüşmen gerekebilir.
Beni ve diğer arkadaşlarımızı daha bilgili arkadaşlarımızın aydınlatması yerinde olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak sistemini belirt detaylıca.

Sorunu bilgisayardaki tüm bileşenleri çıkartıp silerek düzelttim ve format attım ancak bilgisayara Google Spotify gibi uygulamaları indirip kurabilirken Valorant'ı indirirken mavi ekran yiyorum sorun ne olabilir? Sistemim RTX 4060 R5 5500.

Sorunu bilgisayardaki tüm bileşenleri çıkartıp silerek düzelttim ve format attım ancak bilgisayara Google Spotify gibi uygulamaları indirip kurabilirken Valorant'ı indirirken mavi ekran yiyorum sorun ne olabilir? Sistemim RTX 4060 R5 5500.

Bu arada Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı