Bilgisayarda mavi nokta çıktı

Rifmon

Hectopat
Biraz önce ana ekrandayken ufak mavi nokta belirdi daha sonra kayboldu. Daha sonra tekrar belirdi. Bu sefer fare imlecimi götürdüm kayboldu. Fare imlecimi kaldırdığımda tekrar belirdi. Bu ne sorunu ve şu an sorun yok ama Chrome sekmesini üstüne götürdüğümde de kaybolmuştu. Şu an bir şey yok.

Biliyorum ama ölü piksel bir yerden kaybolmaz.
EBay'de ölü pikselli monitörler var. O zaman nasıl teşhis koyup ölü pikselli diyorlar?
Biraz önce ana ekrandayken ufak mavi nokta belirdi daha sonra kayboldu. Daha sonra tekrar belirdi. Bu sefer fare imlecimi götürdüm kayboldu. Fare imlecimi kaldırdığımda tekrar belirdi. Bu ne sorunu ve şu an sorun yok ama Chrome sekmesini üstüne götürdüğümde de kaybolmuştu. Şu an bir şey yok.

Lütfen sistem özelliklerini yaz. Ve monitör özelliklerini bir de fotoğraf çek.

Arkadaş ortaya pasta koymuş ama malzemeleri belirtmememiş.(benim klasiğimdir böyle durumlarda kullanırım alınma)

Son düzenleme:
Biliyorum ama ölü piksel bir yerden kaybolmaz.
EBay'de ölü pikselli monitörler var. O zaman nasıl teşhis koyup ölü pikselli diyorlar?
Piyasadaki adı ölü piksel diye geçer ama dediğim gibi sıkışmış piksel arada bir gelir gider sürekli olursa çözümleri olan yazılımlar var.

Hocam buna benzer bir sorun yaşamıştım ve ardından konu açmıştım. Büyük ihtimalle benzer bir sorun oluştu sizde de. Yeni ekran kartı sürücüsü yüklediğimde sorun çözülmüştü.

Şu anda yok demiş arkadaş.

Katılıyorum. Ama ekran türünü bilmiyoruz LCD mi OLED mi?
Veya daha farklı türler mi?

144 herz IPS LED ekran abi @Xxxcinam
Adam diyor fare imlecimi götürdüm kayboldu diyor daha hâlâ ölü piksel var diyen var. Ölüyü diriltebilir misiniz?..

Abi sorun ekran kartindanmi bu araca 144 herz IPS LED ekran @Kensei. Jp
Fotoğraf atabilir misiniz?
Sorun şu an yok 20 saniyelik bir sorundu @321147

Şu an yapabileceğin bir şey yok. Ekran kartından olsa böyle olmazdı diye düşünüyorum ama olabilirdi de. 🤨 Garantiye yollasan sorun yok deyip geri gönderirler kullanmaya devam et.

Şu an yapabileceğin bir şey yok. Ekran kartından olsa böyle olmazdı diye düşünüyorum ama olabilirdi de. 🤨 garantiye yollasan sorun yok deyip geri gönderirler kullanmaya devam et.

@Kensei. Jp abi yapabileceğim hiçbir bir şey yok ekrandan dolayiysa sıkıntı yok da çünkü ekran takar gene oynarım ama ekran kartiysq o zaman kötü olur eğer ekran kartindansa garanti karşılarmı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı