Biraz önce ana ekrandayken ufak mavi nokta belirdi daha sonra kayboldu. Daha sonra tekrar belirdi. Bu sefer fare imlecimi götürdüm kayboldu. Fare imlecimi kaldırdığımda tekrar belirdi. Bu ne sorunu ve şu an sorun yok ama Chrome sekmesini üstüne götürdüğümde de kaybolmuştu. Şu an bir şey yok.
Biraz önce ana ekrandayken ufak mavi nokta belirdi daha sonra kayboldu. Daha sonra tekrar belirdi. Bu sefer fare imlecimi götürdüm kayboldu. Fare imlecimi kaldırdığımda tekrar belirdi. Bu ne sorunu ve şu an sorun yok ama Chrome sekmesini üstüne götürdüğümde de kaybolmuştu. Şu an bir şey yok.
Arkadaşlar merhaba. Monitörümde ölü piksel fark ettim dersteyken. Hemen testini yaptım maalesef ölü pikseldi. Gördüğüm kadarıyla etrafını da biraz etkilemiş. Monitör 6 aylık. Garanti karşılar mı? Hepsiburada'dan almıştım. Linki diğer hesabımda o yüzden atamayacağım. Şimdiden sağ olun.
www.technopat.net
Hocam buna benzer bir sorun yaşamıştım ve ardından konu açmıştım. Büyük ihtimalle benzer bir sorun oluştu sizde de. Yeni ekran kartı sürücüsü yüklediğimde sorun çözülmüştü.
Şu an yapabileceğin bir şey yok. Ekran kartından olsa böyle olmazdı diye düşünüyorum ama olabilirdi de. Garantiye yollasan sorun yok deyip geri gönderirler kullanmaya devam et.
Şu an yapabileceğin bir şey yok. Ekran kartından olsa böyle olmazdı diye düşünüyorum ama olabilirdi de. garantiye yollasan sorun yok deyip geri gönderirler kullanmaya devam et.
@Kensei. Jp abi yapabileceğim hiçbir bir şey yok ekrandan dolayiysa sıkıntı yok da çünkü ekran takar gene oynarım ama ekran kartiysq o zaman kötü olur eğer ekran kartindansa garanti karşılarmı.