Beospie Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, ben oyundayken bir anda benim mikrofonumun sesi boğuklaştı ve ne yaparsam yapayım çözemiyorum, sorun mikrofonda değil, bilgisayarda diye düşünüyorum, çünkü telefona taktığımda hiçbir şekilde aynı sorun olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2025
Merhaba arkadaşlar, ben oyundayken bir anda benim mikrofonumun sesi boğuklaştı ve ne yaparsam yapayım çözemiyorum, sorun mikrofonda değil, bilgisayarda diye düşünüyorum, çünkü telefona taktığımda hiçbir şekilde aynı sorun olmuyor.
Chiya Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 474 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri R 7 5700x, zotac 3060 12 gb Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #2 Kulaklığın mikrofonuna geçmiş olabilir, kulaklığınız Bluetooth ise hem ses alıp hem ses vereceği için kaliteyi otomatik düşürür.
Kulaklığın mikrofonuna geçmiş olabilir, kulaklığınız Bluetooth ise hem ses alıp hem ses vereceği için kaliteyi otomatik düşürür.
Beospie Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 Chiya dedi: Kulaklığın mikrofonuna geçmiş olabilir, kulaklığınız Bluetooth ise hem ses alıp hem ses vereceği için kaliteyi otomatik düşürür. Genişletmek için tıkla... Zaten mikrofonum kulaklık mikrofonu.
Chiya dedi: Kulaklığın mikrofonuna geçmiş olabilir, kulaklığınız Bluetooth ise hem ses alıp hem ses vereceği için kaliteyi otomatik düşürür. Genişletmek için tıkla... Zaten mikrofonum kulaklık mikrofonu.