ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Düşük sistemde PUBG Mobile oynamak istiyorum bilgisayardan. Çok çaresizim. Bir yöntem arıyorum. Yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Merhaba arkadaşlar. Düşük sistemde PUBG Mobile oynamak istiyorum bilgisayardan. Çok çaresizim. Bir yöntem arıyorum. Yok mu?
KS KS ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #21 CapsNumScroll dedi: Noxplayer dene eğer açılmaz ise o bilgisayarla emülator kaldırmaz demektir. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim. iloveichigo dedi: 217 mesajda halen sosyal kurallarını öğrenememişse de ne bileyim yani. Classic olan 32 bit. Ama ARM64 değil i686. Bu yüzden açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben PrimeOS kullanacağım fakat classic açılmamıştı. Mainline mı yoksa standart mı kullanayım? Son düzenleme: 7 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
CapsNumScroll dedi: Noxplayer dene eğer açılmaz ise o bilgisayarla emülator kaldırmaz demektir. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim. iloveichigo dedi: 217 mesajda halen sosyal kurallarını öğrenememişse de ne bileyim yani. Classic olan 32 bit. Ama ARM64 değil i686. Bu yüzden açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben PrimeOS kullanacağım fakat classic açılmamıştı. Mainline mı yoksa standart mı kullanayım?
Micsiz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Aselsan MTAL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 7 Mayıs 2021 #22 ArdaTR564 dedi: Tamam deneyeceğim. Ben PrimeOS kullanacağım fakat classic açılmamıştı. Mainline mı yoksa standart mı kullanayım? Genişletmek için tıkla... @iloveichigo bana da bildirim gelsin. Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: Tamam deneyeceğim. Ben PrimeOS kullanacağım fakat classic açılmamıştı. Mainline mı yoksa standart mı kullanayım? Genişletmek için tıkla... @iloveichigo bana da bildirim gelsin.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #23 ArdaTR564 dedi: Ben PrimeOS kullanacağım fakat classic açılmamıştı. Mainline mı yoksa standart mı kullanayım? Genişletmek için tıkla... Standart kullanmalısınız. Micsiz dedi: @iloveichigo bana da bildirim gelsin. Genişletmek için tıkla... Buyrun. Artı 0 Eksi
ArdaTR564 dedi: Ben PrimeOS kullanacağım fakat classic açılmamıştı. Mainline mı yoksa standart mı kullanayım? Genişletmek için tıkla... Standart kullanmalısınız. Micsiz dedi: @iloveichigo bana da bildirim gelsin. Genişletmek için tıkla... Buyrun.
Micsiz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Aselsan MTAL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 7 Mayıs 2021 #24 iloveichigo dedi: Standart kullanmalısınız. Buyrun. Genişletmek için tıkla... Cevabı almak için etiket attım saol bunu deneyecem C2D sistemle. Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Standart kullanmalısınız. Buyrun. Genişletmek için tıkla... Cevabı almak için etiket attım saol bunu deneyecem C2D sistemle.