Bilgisayarda nasıl yer açılır?

Vulture9

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Starfield çıktı ve ben de ilk deneyimleyenlerden biri olmak istiyorum ancak sorun şu ki PC'de yeterli alan yok. Yaklaşık olarak 200 GB alan açmak istiyorum çünkü başka oyunlara ve programlara güncelleme vs. geldiğinde sorun olmamalı. Şu anda PC'de sadece 75 GB alan var. Herhangi bir program veya oyun kaldırmadan 125 GB alan açmam mümkün mü, mümkünse nasıl?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-08 142643.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-08 142643.png
    4,5 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleyen: Moderatör:
CCleaner programı yer açıyor biraz ama 125 gb değil, mümkün değil o kadar yer açmak bir şeyleri silmeden. Taşınabilir disk satın aldım ben.

Nasıl mümkün olsun? Uzun süredir silmediğiniz temp, %temp% ve prefetch dosyalarını temizleyebilirsiniz. Onun haricinde illa bir şey kaldırmanız lazım. İndirilenler klasörü gibi yerleri temizleyebilirsiniz.

Max zorlasan 50 GB yer açarsın git kendine taşınabilir disk al dosyaları oraya aktar.

Öyle yaptım şu anda yükleniyor Starfield.

Ayarlar Depolama kısmından Akıllı depolamayı açın Ve ayarını günlük yapın temp Prefetch gibi geçici dosyaların olduğu klasörü günlük olarak temizliyor artı olarak Gereksiz dosyalar kısmından Update kalıntıları fazla oluyor onu da seçerek gereksiz dosyaları silin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı