Bilgisayarda Neler Yapılabilir?

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
Artık sadece birkaç şey için bilgisayar kullanmaktan sıkıldım. Sizce yeni neler yapabilirim?
Şu anda yaptıklarım:
*Video Montajı
*Oyun
*Arduino (henüz yapamıyorum ancak başlayacağım)
*Müzik Remixleme
*Çizim ( Yapmıyorum çünkü beceremedim. Elim pek yatkın değil mouse ile çizime [emoji4])
Bunlardan başka tavsiyeler istiyorum sizden. Ayrıca tavsiye ettiğiniz şeyi hangi programları kullanarak yapacağımı da belirtirseniz sevinirim.

Photoshop öğren Başlarda çok zormuş gibi geliyor ama çok keyifli sonraları. Ben bazen kafama göre görseller yapıyorum ve oynuyorum üzerlerinde.
Aslında pek düşünmüyordum fakat lazım olur Photoshop. Biraz öğrenmek lazım.

Elinizin altında büyük bir kaynak var, bilmediğiniz konuları, bilmediğinizi bile bilmediğinizi olayları araştırıp bulabilirsiniz. Kendinizi geleceğe yöneltin ve çok yönlü araştırmalara kafa yorun, araştırmalar da bulunun.

İfadeler: GKD
Aslında bazen blog tarzı bir şeyler yapasım geliyor benim de fakat blog nasıl oluşturulur ve insanlarla nasıl buluşturulur pek bilmiyorum. Öğrenmem lazım öncelikle. Varsa ilgi alanların bunlara yönelik bir araştırma ve inceleme blogu oluşturabilirsin. Ama lütfen YouTuber olma o kadarı fazla

Oyun dışında diğerlerini çok yaptığını düşünmüyorum. Onun dışında yabancı dizi izleyebilirsin. Yabancı film veya video izleyebilirsin. İlla uğraşmak istiyorum dersen İngilizceni geliştirip video veya dizileri çevirip altyazı şeklinde YouTube gibi sitelere yükleyebilirsin. Oradan para da kazanabilirsin.

Son düzenleme:
İfadeler: GKD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…