CinÇarpti Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Bugün öğlen oyun oynarken internet kesildi. Modemi kapatıp açtığımda internet bilgisayarda çalışıyor ama evdeki bütün telefonlarda çalışmıyordu.
Bugün öğlen oyun oynarken internet kesildi. Modemi kapatıp açtığımda internet bilgisayarda çalışıyor ama evdeki bütün telefonlarda çalışmıyordu.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #2 CinÇarpti dedi: Bugün öğlen oyun oynarken internet kesildi. Modemi kapatıp açtığımda internet bilgisayarda çalışıyor ama evdeki bütün telefonlarda çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Kablolu mu? Kablosuz mu?
CinÇarpti dedi: Bugün öğlen oyun oynarken internet kesildi. Modemi kapatıp açtığımda internet bilgisayarda çalışıyor ama evdeki bütün telefonlarda çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Kablolu mu? Kablosuz mu?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 9 Şubat 2021 #3 CinÇarpti dedi: Bugün öğlen oyun oynarken internet kesildi. Modemi kapatıp açtığımda internet bilgisayarda çalışıyor ama evdeki bütün telefonlarda çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... PC'deki internet kablolu mu kablosuz mu?
CinÇarpti dedi: Bugün öğlen oyun oynarken internet kesildi. Modemi kapatıp açtığımda internet bilgisayarda çalışıyor ama evdeki bütün telefonlarda çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... PC'deki internet kablolu mu kablosuz mu?
CinÇarpti Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 Dr. Pc dedi: Kablolu mu? Kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Kablosuz. Bilgisayarı ve telefonu Bluetooth ile bağladım kapattım düzeldi.
Dr. Pc dedi: Kablolu mu? Kablosuz mu? Genişletmek için tıkla... Kablosuz. Bilgisayarı ve telefonu Bluetooth ile bağladım kapattım düzeldi.