hezuce Picopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #1 Merhaba. Şu an bilgisayarımda VPN bulunmamakta önceden indirip kullanmıştım fakat geri sildim CMD'ye Ipconfig yazdığımda VPN'e bağlı gözüküyorum Speedtest'e girdiğimde ise screenshottaki gibi. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 9,7 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba. Şu an bilgisayarımda VPN bulunmamakta önceden indirip kullanmıştım fakat geri sildim CMD'ye Ipconfig yazdığımda VPN'e bağlı gözüküyorum Speedtest'e girdiğimde ise screenshottaki gibi.
Çözüm AbdulkadirKeskin 26 Şubat 2024 hezuce dedi: Olduğum yeri göstermiyor Amerika'yı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak aç “İpconfig / release” yazın tırnak içindekileri silerek. Ondan sonra “ipconfig / renew” yazın enter basın ve bekleyin.
hezuce dedi: Olduğum yeri göstermiyor Amerika'yı gösteriyor. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak aç “İpconfig / release” yazın tırnak içindekileri silerek. Ondan sonra “ipconfig / renew” yazın enter basın ve bekleyin.
2 290660 Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 539 9 Mayıs 2025 #11 AbdulkadirKeskin dedi: tırnak içindekileri silerek Genişletmek için tıkla... Bu dediğini anlayamadım? Artı 0 Eksi
AbdulkadirKeskin dedi: tırnak içindekileri silerek Genişletmek için tıkla... Bu dediğini anlayamadım?