Xeroxz Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar herkese öncelikle iyi geceler. Benim merak ettiğim şey şu bir bilgisayarda olması gereken programlar nelerdir ya da neleri önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Arkadaşlar herkese öncelikle iyi geceler. Benim merak ettiğim şey şu bir bilgisayarda olması gereken programlar nelerdir ya da neleri önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Haziran 2014 #2 Burada istemediğin kadar program mevcut Bilgisayarın Olmazsa Olmaz Programları Nelerdir? | Technopat Sosyal
Burada istemediğin kadar program mevcut Bilgisayarın Olmazsa Olmaz Programları Nelerdir? | Technopat Sosyal
Xeroxz Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #3 Çok teşekkürlerimi sunuyorum ....
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2014 #4 Cevap verildiğine göre konu kilit. Sorularınıza o konudan devam edersiniz.