körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ocak 2021 #12 GeForce Experience, varsa SSD'nin programı(varsa), antivirüs, driverlar (kendiliğinden yükleyen uygulamalar olmayacak ama) ve sanırım bir de. Aklıma bir şey gelmedi, Steam, Epic vs olabilir.
GeForce Experience, varsa SSD'nin programı(varsa), antivirüs, driverlar (kendiliğinden yükleyen uygulamalar olmayacak ama) ve sanırım bir de. Aklıma bir şey gelmedi, Steam, Epic vs olabilir.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Ocak 2021 #13 BerkayZ87 dedi: GeForce Experience Kaspersky Internet Security OCCT Memtest86 Crystal Disk Info ve HD Tune Başka aklıma gelmedi. Genişletmek için tıkla... Stres Testi yapmak istemiyorum. Garantiyi bozuyor mu?
BerkayZ87 dedi: GeForce Experience Kaspersky Internet Security OCCT Memtest86 Crystal Disk Info ve HD Tune Başka aklıma gelmedi. Genişletmek için tıkla... Stres Testi yapmak istemiyorum. Garantiyi bozuyor mu?
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Ocak 2021 #14 Neye ihtiyacın varsa sadece onları kur. Bunların ne olacağına biz değil, sen karar vermelisin.
anonim99 Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 896 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #15 James Z. Hetfield dedi: Stres Testi yapmak istemiyorum. Garantiyi bozuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
James Z. Hetfield dedi: Stres Testi yapmak istemiyorum. Garantiyi bozuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Ocak 2021 #16 detista dedi: Neye ihtiyacın varsa sadece onları kur. Bunların ne olacağına biz değil, sen karar vermelisin. Genişletmek için tıkla... Öneri almak için sordum. anonim99 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bir yerde bozuyor diye okumuştum.
detista dedi: Neye ihtiyacın varsa sadece onları kur. Bunların ne olacağına biz değil, sen karar vermelisin. Genişletmek için tıkla... Öneri almak için sordum. anonim99 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bir yerde bozuyor diye okumuştum.
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 7 Ocak 2021 #17 Microsoft Visual Studio sürümleri
anonim99 Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 896 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #18 James Z. Hetfield dedi: Öneri almak için sordum. Bir yerde bozuyor diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... Olmaz da kartı yakarsanız bozulabilir.
James Z. Hetfield dedi: Öneri almak için sordum. Bir yerde bozuyor diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... Olmaz da kartı yakarsanız bozulabilir.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 7 Ocak 2021 #19 anonim99 dedi: Olmaz da kartı yakarsanız bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Yaparsam işlemci için yapacağım. Ancak bozmaktan korkuyorum.
anonim99 dedi: Olmaz da kartı yakarsanız bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Yaparsam işlemci için yapacağım. Ancak bozmaktan korkuyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Ocak 2021 #20 Libreoffice, MSI Afterburner, CrystalDiskMark ve Info, internet tarayıcısı, Steam, Discord, Spotify, sürücülerin ve Libreoffice yeter. Şahsen CrystalDiskMark, CrystalDiskInfo ve MSI Afterburner'ı hep tutarım.
Libreoffice, MSI Afterburner, CrystalDiskMark ve Info, internet tarayıcısı, Steam, Discord, Spotify, sürücülerin ve Libreoffice yeter. Şahsen CrystalDiskMark, CrystalDiskInfo ve MSI Afterburner'ı hep tutarım.