exelord0 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 İlk kez böyle bir şey yaşadım Riot Client'i bilgisayarımda sildim fakat başlangıç da gözüküyor kayıt defterinden gösterdiği konuma gittiğimde ilgili kayıt yok bunun gibi birkaç uygulama daha var. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri resim_2024-06-28_150106698.png 9,2 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
İlk kez böyle bir şey yaşadım Riot Client'i bilgisayarımda sildim fakat başlangıç da gözüküyor kayıt defterinden gösterdiği konuma gittiğimde ilgili kayıt yok bunun gibi birkaç uygulama daha var. Yardımcı olur musunuz?
Cyberpsychosis Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 576 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 28 Haziran 2024 #2 Çalıştır'dan regedit'e girip gösterilen lokasyondaki girdiyi silerseniz sorununuz düzelecektir. Artı 0 Eksi
L LazAli Femtopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 Aynı sorun bende de var. Windows 10 da otomatik temizleniyordu. 11 de gitmiyor. Başka uygulamalar da dahil. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var. Windows 10 da otomatik temizleniyordu. 11 de gitmiyor. Başka uygulamalar da dahil.
KS KS exelord0 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 Cyberpsychosis dedi: Çalıştır'dan Regedit'e girip gösterilen lokasyondaki girdiyi silerseniz sorununuz düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Gösterdigi lokasyonda o kayıt yok ne yapmam gerek. Benim hatam yanlış konuma bakmışım rahatsız ettim kusura bakmayın iyi günler. Son düzenleme: 28 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Cyberpsychosis dedi: Çalıştır'dan Regedit'e girip gösterilen lokasyondaki girdiyi silerseniz sorununuz düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Gösterdigi lokasyonda o kayıt yok ne yapmam gerek. Benim hatam yanlış konuma bakmışım rahatsız ettim kusura bakmayın iyi günler.