bre Kilopat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri - İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 - Ekran Kartı: AMD RX 6700, 10GB - Anakart: Gigabyte A520M-H AMD - RAM: Team T-Force TUF Gaming, 16GB (2x8GB), 3600MHz - SSD: Team MP33 Pro, 512GB NVMe PCIe Gen3x4 M.2 - Kasa: Vento VG15FE Fan Mesh Panel ATX - Güç Kaynağı: FSP Hyper 80+ Pro, 650W Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Marketing Manager 17 Haziran 2023 #12 İhtiyacına yarayacak olmazsa olmaz programları anında seçip indirebileceğiniz bir platformu da sizinle paylaşıyorum dostlar. Not : Güvenilirlik konusunda yorum yapmıyorum. Ama mantık süper. Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once The easiest, fastest way to update or install software. Ninite downloads and installs programs automatically in the background. ninite.com
İhtiyacına yarayacak olmazsa olmaz programları anında seçip indirebileceğiniz bir platformu da sizinle paylaşıyorum dostlar. Not : Güvenilirlik konusunda yorum yapmıyorum. Ama mantık süper. Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once The easiest, fastest way to update or install software. Ninite downloads and installs programs automatically in the background. ninite.com