C CodErTurkish Femtopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Bilgisayarımda baglan.sql adlı bir dosya oluştu. Korkmalı mıyım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2023
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #2 Dosya nasıl oluştu?
C CodErTurkish Femtopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 LeonS.Kennedy dedi: Dosya nasıl oluştu? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum pc mi açtım klasörüme girdim ve bu dosya vardı
LeonS.Kennedy dedi: Dosya nasıl oluştu? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum pc mi açtım klasörüme girdim ve bu dosya vardı
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 CodErTurkish dedi: Bende bilmiyorum pc mi açtım klasörüme girdim ve bu dosya vardı Genişletmek için tıkla... Ne klasörü?
CodErTurkish dedi: Bende bilmiyorum pc mi açtım klasörüme girdim ve bu dosya vardı Genişletmek için tıkla... Ne klasörü?
C CodErTurkish Femtopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 LeonS.Kennedy dedi: Ne klasörü? Genişletmek için tıkla... Kendi coding klasörüm projelerimi o klasöre kaydederim
LeonS.Kennedy dedi: Ne klasörü? Genişletmek için tıkla... Kendi coding klasörüm projelerimi o klasöre kaydederim
4 412120 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 361 Çözümler 6 22 Ocak 2023 #6 CodErTurkish dedi: Kendi coding klasörüm projelerimi o klasöre kaydederim Genişletmek için tıkla... Eğer SQL dili ile uğraşıyorsanız bundan dolayı oluşmuş olabilir.
CodErTurkish dedi: Kendi coding klasörüm projelerimi o klasöre kaydederim Genişletmek için tıkla... Eğer SQL dili ile uğraşıyorsanız bundan dolayı oluşmuş olabilir.
C CodErTurkish Femtopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #7 412120 dedi: Eğer SQL dili ile uğraşıyorsanız bundan dolayı oluşmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... sql'nin ne olduğunu bile bilmiyorum yalnızca python ve html üzerinde projeler yapıyorum.
412120 dedi: Eğer SQL dili ile uğraşıyorsanız bundan dolayı oluşmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... sql'nin ne olduğunu bile bilmiyorum yalnızca python ve html üzerinde projeler yapıyorum.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 22 Ocak 2023 #8 CodErTurkish dedi: sql'nin ne olduğunu bile bilmiyorum yalnızca python ve html üzerinde projeler yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyanın içerisinde ne var? Virüs olduğundan şüpheleniyorsan virüs taraması yap. Virüs Total'e yükle / upload et ve tara. Eset Sysrescue: ESET SysRescue Eset Sysrescue Kullanımı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaspersky Rescue Disk: Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Kaspersky Rescue Disk Kullanımı: Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Eset Online Scanner: Virus Online Scanner Software – Antivirus Cleaner Kaspersky Removal Tool: Removal tool for Kaspersky applications (kavremover) Norton Power Eraser: Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows ADWCleaner (Reklam zararlı yazılımlarını temizlemek için Malwarebytes'ın ek bir ürünü. İşe yarar!): AdwCleaner - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes F-Secure Onlice Scanner: Free online virus scan | F-Secure Online Scanner AVG Free Virus Scan & Malware Removal Tool: Free Virus Scan & Malware Removal Tool
CodErTurkish dedi: sql'nin ne olduğunu bile bilmiyorum yalnızca python ve html üzerinde projeler yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyanın içerisinde ne var? Virüs olduğundan şüpheleniyorsan virüs taraması yap. Virüs Total'e yükle / upload et ve tara. Eset Sysrescue: ESET SysRescue Eset Sysrescue Kullanımı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaspersky Rescue Disk: Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Kaspersky Rescue Disk Kullanımı: Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Eset Online Scanner: Virus Online Scanner Software – Antivirus Cleaner Kaspersky Removal Tool: Removal tool for Kaspersky applications (kavremover) Norton Power Eraser: Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows ADWCleaner (Reklam zararlı yazılımlarını temizlemek için Malwarebytes'ın ek bir ürünü. İşe yarar!): AdwCleaner - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes F-Secure Onlice Scanner: Free online virus scan | F-Secure Online Scanner AVG Free Virus Scan & Malware Removal Tool: Free Virus Scan & Malware Removal Tool
C CodErTurkish Femtopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #9 Börtü Böcük dedi: Dosyanın içerisinde ne var? Virüs olduğundan şüpheleniyorsan virüs taraması yap. Virüs Total'e yükle / upload et ve tara. ESET Sysrescue: ESET SysRescue ESET Sysrescue Kullanımı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaspersky Rescue Disk: Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Kaspersky Rescue Disk Kullanımı: Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi ESET Online Scanner: Virus Online Scanner Software – Antivirus Cleaner Kaspersky Removal Tool: Removal tool for Kaspersky applications (kavremover) Norton Power Eraser: Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows AdwCleaner (Reklam zararlı yazılımlarını temizlemek için Malwarebytes'ın ek bir ürünü. İşe yarar!): AdwCleaner - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes F-Secure Onlice Scanner: Free online virus scan | F-Secure Online Scanner AVG Free Virus Scan & Malware Removal Tool: Free Virus Scan & Malware Removal Tool Genişletmek için tıkla... Dosyayı TXT dosyası olarak açtığımda Full "?" olarak gözüküyor
Börtü Böcük dedi: Dosyanın içerisinde ne var? Virüs olduğundan şüpheleniyorsan virüs taraması yap. Virüs Total'e yükle / upload et ve tara. ESET Sysrescue: ESET SysRescue ESET Sysrescue Kullanımı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kaspersky Rescue Disk: Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Kaspersky Rescue Disk Kullanımı: Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi ESET Online Scanner: Virus Online Scanner Software – Antivirus Cleaner Kaspersky Removal Tool: Removal tool for Kaspersky applications (kavremover) Norton Power Eraser: Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows AdwCleaner (Reklam zararlı yazılımlarını temizlemek için Malwarebytes'ın ek bir ürünü. İşe yarar!): AdwCleaner - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes F-Secure Onlice Scanner: Free online virus scan | F-Secure Online Scanner AVG Free Virus Scan & Malware Removal Tool: Free Virus Scan & Malware Removal Tool Genişletmek için tıkla... Dosyayı TXT dosyası olarak açtığımda Full "?" olarak gözüküyor