AIi Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 37 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Merhaba, ben Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayar ilk açıldığında oturum aç deyine masaüstüne atmak yerine en baştan başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2023
Merhaba, ben Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayar ilk açıldığında oturum aç deyine masaüstüne atmak yerine en baştan başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 Bilgisayarı kapatıp açıp tekrar deneyin, taktığınız usb, klavye mouse varsa çıkartın. Hâlâ olmuyorsa virüs girmiş olabilir formatlayabilirsiniz alternatif olarak.
Bilgisayarı kapatıp açıp tekrar deneyin, taktığınız usb, klavye mouse varsa çıkartın. Hâlâ olmuyorsa virüs girmiş olabilir formatlayabilirsiniz alternatif olarak.