A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 16 Ağustos 2023 #11 Öyle bir sorun yaşamadım. Çok uzun süreli kullanımım da olmuyor.
FallenDemon Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #12 Akif dedi: GC30 V2 kullanıyorum ve memnunum. Elimde PS4 de var, DS4 kadar iyi bir gamepad değil ama alternatif de pek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam, tavsiye eder misiniz? Amazon üzerinde siyah rengini almak istiyorum fakat karar veremedim. Araba yarışı vb oyunlarda zevk alabilir miyim?
Akif dedi: GC30 V2 kullanıyorum ve memnunum. Elimde PS4 de var, DS4 kadar iyi bir gamepad değil ama alternatif de pek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam, tavsiye eder misiniz? Amazon üzerinde siyah rengini almak istiyorum fakat karar veremedim. Araba yarışı vb oyunlarda zevk alabilir miyim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Ağustos 2023 #13 Bütçeni aşamıyorsan ederim. Aşabilirsen: Sony Playstation 5 Dualsense Controller PS5 Kol Beyaz Fiyatları ve Özellikleri Sony Playstation 5 Dualsense Controller PS5 Kol Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
Bütçeni aşamıyorsan ederim. Aşabilirsen: Sony Playstation 5 Dualsense Controller PS5 Kol Beyaz Fiyatları ve Özellikleri Sony Playstation 5 Dualsense Controller PS5 Kol Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com