berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #1 Oyun oynamaktan çok sıkıldım yattığım yerden laptopum ile bir şeyler yapmak istiyorum yani bir şekilde yazı yazmak veya başka bir şey yapmak aklımda hiçbir şey yok tavsiye verirseniz sevinirim. Not: Kod yazmam.
Oyun oynamaktan çok sıkıldım yattığım yerden laptopum ile bir şeyler yapmak istiyorum yani bir şekilde yazı yazmak veya başka bir şey yapmak aklımda hiçbir şey yok tavsiye verirseniz sevinirim. Not: Kod yazmam.
5 515538 Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 127 5 Mart 2022 #2 SketchUp ile modelleme yap. Ben stadyum falan tasarlıyordum.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 5 Mart 2022 #3 YouTube üzerinden kendini geliştirip, Bionluk gibi sitelerde ürünlerini satabilirsin. Hem yeni bir şeyler öğrenirsin hem kazanç sağlarsın.
YouTube üzerinden kendini geliştirip, Bionluk gibi sitelerde ürünlerini satabilirsin. Hem yeni bir şeyler öğrenirsin hem kazanç sağlarsın.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Mart 2022 #4 Paint ile site arayüzü tasarla. Ya da Photoshop öğren, internetteki Wallpaper'i yapmayı dene.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #5 Blender ile 3D model, animasyon ve daha birçok şey yapabilirsin.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #6 515538 dedi: SketchUp ile modelleme yap. Ben stadyum falan tasarlıyordum. Genişletmek için tıkla... askimcokpardon dedi: YouTube üzerinden kendini geliştirip, bionluk gibi sitelerde ürünlerini satabilirsin. Hem yeni bir şeyler öğrenirsin hem kazanç sağlarsın. Genişletmek için tıkla... Nedir bu SketchUp? Ne satabilirim? Silinen üye dedi: Paint ile site arayüzü tasarla. Ya da Photoshop öğren, internetteki Wallpaper'i yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey tasarlayabilirim?
515538 dedi: SketchUp ile modelleme yap. Ben stadyum falan tasarlıyordum. Genişletmek için tıkla... askimcokpardon dedi: YouTube üzerinden kendini geliştirip, bionluk gibi sitelerde ürünlerini satabilirsin. Hem yeni bir şeyler öğrenirsin hem kazanç sağlarsın. Genişletmek için tıkla... Nedir bu SketchUp? Ne satabilirim? Silinen üye dedi: Paint ile site arayüzü tasarla. Ya da Photoshop öğren, internetteki Wallpaper'i yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir şey tasarlayabilirim?
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 5 Mart 2022 #7 Logo, YouTube Banner, İntro gibi şeyler tasarlayıp satabilirsin.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #8 askimcokpardon dedi: Logo, YouTube banner, intro gibi şeyler tasarlayıp satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nerede tasarlayabilirim.
askimcokpardon dedi: Logo, YouTube banner, intro gibi şeyler tasarlayıp satabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nerede tasarlayabilirim.
5 515538 Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 127 5 Mart 2022 #9 berkink10 dedi: Nedir bu SketchUp? Ne satabilirim? Nasıl bir şey tasarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bina modelleme programı.
berkink10 dedi: Nedir bu SketchUp? Ne satabilirim? Nasıl bir şey tasarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bina modelleme programı.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Mart 2022 #10 515538 dedi: Bina modelleme programı. Genişletmek için tıkla... Nereden yapabilirim?