Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 7 Nisan 2021 #1 Oyun oynamaktan cidden çok sıkıldım. Bir öneriniz var mıdır? Nasıl değerlendirebilirim?
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #2 Herixa dedi: Oyun oynamaktan cidden çok sıkıldım. Bir öneriniz var mıdır? Nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Yazılım.
Herixa dedi: Oyun oynamaktan cidden çok sıkıldım. Bir öneriniz var mıdır? Nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Yazılım.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 Herixa dedi: Oyun oynamaktan cidden çok sıkıldım. Bir öneriniz var mıdır? Nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... İlgin varsa anime izle. (Önermem, senin tercihin.) Animasyon ve kodlama öğren bence.
Herixa dedi: Oyun oynamaktan cidden çok sıkıldım. Bir öneriniz var mıdır? Nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... İlgin varsa anime izle. (Önermem, senin tercihin.) Animasyon ve kodlama öğren bence.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 7 Nisan 2021 #4 Herixa dedi: Oyun oynamaktan cidden çok sıkıldım. Bir öneriniz var mıdır? Nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Unity ve Unreal Engine gibi programlar kullanabilirsin. Ama kullanması zor, öğrenmek gerekiyor.
Herixa dedi: Oyun oynamaktan cidden çok sıkıldım. Bir öneriniz var mıdır? Nasıl değerlendirebilirim? Genişletmek için tıkla... Unity ve Unreal Engine gibi programlar kullanabilirsin. Ama kullanması zor, öğrenmek gerekiyor.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 7 Nisan 2021 #5 Fotoğraf/video editleme, logo yapma, film/dizi izleme, müzik dinleme, arkadaşlarınızla sohbet vs. olabilir. En iyi bırakın PC'yi sosyal hayatınıza önem verin bence.
Fotoğraf/video editleme, logo yapma, film/dizi izleme, müzik dinleme, arkadaşlarınızla sohbet vs. olabilir. En iyi bırakın PC'yi sosyal hayatınıza önem verin bence.
abdullahdemir Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 988 Çözümler 4 7 Nisan 2021 #6 Technopat' a girebilirsin. Konuları gezerek Technopat' da sörf yapabilirsin
T teknokojici Kilopat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #7 Bende ders çalışıyorum, video izliyorum, şarkı dinliyorum, sosyaleşiyorum ve daha bir sürü şey.