SiyenJr Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #1 Bilgisayarı sıfırladıktan sonra Halo gireyim dedim. Ama ekran ve mouse, klavye gidiyor neden kaynaklanıyor olabilir? (bilgisayar hala çalışıyor) Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2022
Bilgisayarı sıfırladıktan sonra Halo gireyim dedim. Ama ekran ve mouse, klavye gidiyor neden kaynaklanıyor olabilir? (bilgisayar hala çalışıyor)
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.261 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #2 SiyenJr dedi: Bilgisayarı sıfırladıktan sonra Halo gireyim dedim. Ama ekran ve mouse, klavye gidiyor neden kaynaklanıyor olabilir? (bilgisayar hala çalışıyor) Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi veremeyiz ama ben aynı sorunu ekran kartını değiştirerek çözdüm. Artı 0 Eksi
SiyenJr dedi: Bilgisayarı sıfırladıktan sonra Halo gireyim dedim. Ama ekran ve mouse, klavye gidiyor neden kaynaklanıyor olabilir? (bilgisayar hala çalışıyor) Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi veremeyiz ama ben aynı sorunu ekran kartını değiştirerek çözdüm.
JONPROMIE Kilopat Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS 27" VG27BQ TUF 0,4Ms 165Hz COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White NZXT Kraken X62 RGB 280mm Asus ROG STRIX B550-E AMD Ryzen 5 5600X Gainward RTX 4060 TI 16 GB Pny XLR8 EPIC-X RGB ( 4x8) 32 GB DDR4 3200 Mhz XPG SSD 1TB S50 Lite Samsung 970 NVMe 500GB SSD HyperX Cloud II 7.1 SteelSeries Apex 9 Mekanik Klavye SteelSeries Rival 310 Mouse SteelSeries Qck Heavy XXL Gaming Mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 16 Şubat 2022 #3 Bende de o sorun var ara ara yapıyor şuan full test alıyorum ayrıntılı bir konu açmayı düşünüyorum inşallah yardım buluruz. Büyük ihtimalle ekran kartı genellikle o yönde yorumlar var. Artı 0 Eksi
Bende de o sorun var ara ara yapıyor şuan full test alıyorum ayrıntılı bir konu açmayı düşünüyorum inşallah yardım buluruz. Büyük ihtimalle ekran kartı genellikle o yönde yorumlar var.
KS KS SiyenJr Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #4 windows güncellemesiyle bir alakası var mıdır ? yoksa afterburner ayarları yüzünden mi oluyor. Artı 0 Eksi