B byPrivata Zeptopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 Ben oyun oynarken hep ekranım kararıyor markası Casper canım sıkılnca Roblox giriyorum falan ekran kararıyor hep siyah olup gidiyor sık sık oluyor.
Ben oyun oynarken hep ekranım kararıyor markası Casper canım sıkılnca Roblox giriyorum falan ekran kararıyor hep siyah olup gidiyor sık sık oluyor.
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #2 Durmadan kararıp gidiyorsa laptopunuzun ekranının değişmesi gerekiyor demektir. Casper marka laptopum vardı ve aynı durum yüksek kaliteli videolar falan izlerken de geçerli oluyordu. Artı 0 Eksi
Durmadan kararıp gidiyorsa laptopunuzun ekranının değişmesi gerekiyor demektir. Casper marka laptopum vardı ve aynı durum yüksek kaliteli videolar falan izlerken de geçerli oluyordu.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 22 Aralık 2022 #3 Casper olması sebebiyle destek vermiyorum. Artı 0 Eksi
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Aralık 2022 #4 Sürücüler güncel mi? Windows'a otomatik tarat. Artı 0 Eksi
Lionel Canatar Picopat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 153 22 Aralık 2022 #5 Bilgisayarınızın pil ayarlarına gidin ve pili en iyi performansa ayarlayın, ama bu seferde pil hızlı bitmeye başlar haberiniz olsun Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızın pil ayarlarına gidin ve pili en iyi performansa ayarlayın, ama bu seferde pil hızlı bitmeye başlar haberiniz olsun