Jipple Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 165 20 Ağustos 2025 #1 Telefondan hız testi yaptığımda normal gözüküyor fakat bilgisayarda oyun açık iken yaptığımda sonuç bu şekilde: Çözümü nedir? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Telefondan hız testi yaptığımda normal gözüküyor fakat bilgisayarda oyun açık iken yaptığımda sonuç bu şekilde: Çözümü nedir? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
M magoffline Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #2 Hocam sorunu çözebildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum.
Jipple Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 165 6 Eylül 2025 #3 magoffline dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Lenovo Vantage uygulamasında oyun ayarlarında ağ yükseltici gibi bir ayar var onu kapattım bende böyle düzeldi.
magoffline dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Lenovo Vantage uygulamasında oyun ayarlarında ağ yükseltici gibi bir ayar var onu kapattım bende böyle düzeldi.
M magoffline Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #4 Eyvallah reis Allah razı olsun düzeldi.
Jipple Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 165 6 Eylül 2025 #5 magoffline dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... magoffline dedi: Eyvallah reis Allah razı olsun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim düzelince bende bunu yöntemi söyleyene aynısını dedim)
magoffline dedi: Hocam sorunu çözebildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... magoffline dedi: Eyvallah reis Allah razı olsun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim düzelince bende bunu yöntemi söyleyene aynısını dedim)