L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 3 Eylül 2022 #11 MBAM indir. Virüsleri bulursa kendisi karantinaya alıyor. Yani etkisiz hale getiriyor.
SwkaslaS Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 50 3 Eylül 2022 #12 Beyfendi Kedi dedi: Ne kadar süredir bu olayın farkındasınız ve ne zaman tarattınız Malwarebytes ile. Genişletmek için tıkla... 3 Ay olmuştur. yaklaşık 8-10 aydır da farkındayım
Beyfendi Kedi dedi: Ne kadar süredir bu olayın farkındasınız ve ne zaman tarattınız Malwarebytes ile. Genişletmek için tıkla... 3 Ay olmuştur. yaklaşık 8-10 aydır da farkındayım
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 3 Eylül 2022 #13 Malvarbytes i kurun bir kere silerek bir mail falan vermezseniz 14 günden fazla izin veriyor tara Kaspersky kullan.
Malvarbytes i kurun bir kere silerek bir mail falan vermezseniz 14 günden fazla izin veriyor tara Kaspersky kullan.
SwkaslaS Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 50 3 Eylül 2022 #14 Fıratt10 dedi: Silin. ESET Scanner ve EEK ile de tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Kasperden memnun kalmazsam sizin dediğiniz yolu da deneyeceğim Gucccuk gurbaaaa dedi: Tek çözüm format virüs temizlemekle uğraşmayın lisanslı bir antivirüsünüz yoksa. Genişletmek için tıkla... Format atarsam hayatım biter
Fıratt10 dedi: Silin. ESET Scanner ve EEK ile de tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Kasperden memnun kalmazsam sizin dediğiniz yolu da deneyeceğim Gucccuk gurbaaaa dedi: Tek çözüm format virüs temizlemekle uğraşmayın lisanslı bir antivirüsünüz yoksa. Genişletmek için tıkla... Format atarsam hayatım biter
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 3 Eylül 2022 #15 SwkaslaS dedi: Format atarsam hayatım biter Genişletmek için tıkla... Neden?
SwkaslaS Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 50 3 Eylül 2022 #16 prokundakçı dedi: Kaspersky'i indir ve tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım. 3 tane buldu 2 sini delete dedim birini sadece cure diyebiliyodum cure dedim. ancak arasıra hata veriyor. sanırım pandadome la anlaşmazlık oldu aralarında Lafonde dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Format atarsam birçok şeyi tekrar indirmem gerekicek ve download'ım aşırı düşük
prokundakçı dedi: Kaspersky'i indir ve tam tarama yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım. 3 tane buldu 2 sini delete dedim birini sadece cure diyebiliyodum cure dedim. ancak arasıra hata veriyor. sanırım pandadome la anlaşmazlık oldu aralarında Lafonde dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Format atarsam birçok şeyi tekrar indirmem gerekicek ve download'ım aşırı düşük
prokundakçı Picopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 22 3 Eylül 2022 #17 Dostum yerinde olsam formatı basardım ama daha bilgili birinden yardım alabilirsen ne mutlu.