EbubekirKzk

Hectopat
Daha fazla  
Son birkaç gündür bilgisayarımda gereksiz bir performans düşüşü var birkaç virüs tarayıcısından tarattım bilgisayarı ama bir şey bulamıyor 3 4 gün önce abim saltanat Metin2 diye bir Metin2'nin versiyonunu indirmiş ve onu indirdikten sonra başladı bu olay. Bilgisayarı formatlamadan nasıl bu performans düşüşünü giderebilirim veya virüsü nasıl temizleyebilirim?

Ve performans düşüşünden kastım oyunlar aşırı geç açılıyor işlem sırasında aniden ekran donuyor, kasıyor ve tüm oyunlarda ekran kartı %100 %90 kullanılırken bir anda %0 %10'lara düşüyor FPS de yerlerde sürünüyor keza işlemcide de aynı durum var aşırı sinir bozucu bu hep oluyor adeta her saniye. Tavsiye edebileceğiniz bir virüs temizleyicisi varsa belirtin veya bu ekran kartı kartı anlık drop sorununu çözebilecek bir bilgi.
(İstediğiniz bilgileri gönderebilirim)
Şimdiden çok teşekkürler

Malwarebytes ile temizleme yapabilirsiniz. Ben de CPU Miner virüsü yemiştim McAfee vs. bulamaz iken Malwarebytes bulmuştu. Denemenizi şiddetle öneriyorum.

Ek olarak sistem özelliklerini de yazabilir misiniz?

Saltanat MT2 10 seneye yakındır açık onda virüs yoktur.

Virüs olayı için Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yapmanızı öneririm. Oyun olayından sonra olduysa muhtemelen dediğiniz gibi virüs bulaşmış olabilir.

Malwarebytes ile temizleme yapabilirsiniz. Ben de CPU miner virüsü yemiştim McAfee vs. bulamaz iken Malwarebytes bulmuştu. Denemenizi şiddetle öneriyorum.

i5 7200U
NVIDIA 920M.
4x2 8 GB RAM
120GB SSD+500GB HDD.

Malware Bytes'ı uzun bir süredir kullanıyorum ama bu sefer malware bytes ta bir şey bulamadı

Ama saltanat MT2'yi indirdikten bir 5 dakika geçmeden olmaya başladı ve eskiden indirdiğinde de böyle bir şey olmuştu ve formatlayarak sorunu çözmüştüm.

Malwarebytes ile temizleme yapabilirsiniz. Ben de CPU miner virüsü yemiştim McAfee vs. bulamaz iken Malwarebytes bulmuştu. Denemenizi şiddetle öneriyorum.

Virüs olayı için Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yapmanızı öneririm. Oyun olayından sonra olduysa muhtemelen dediğiniz gibi virüs bulaşmış olabilir.

Maalesef ki bir şey bulamadı :/

Kaspersky KVRT ile de tarattım hiçbir şey çıkmadı 1 saatlik tam tarama sonrası bile

Dosya Ekleri

• 1668513278567.png
    52,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 1668525681514.png
    123,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
O zaman virüs yoktur hocam. Ayrıca arkadaşın dediğine göre 10 senedir açık olduğunu ve güvenilir olduğundan bahsediyor. Ancak, dediğinize göre oyunu indirdikten sonra gerçekleşmeye başlamış ise virüs dışında sistem ayarları hizmetleri ile oynamış olabilir. En iyi yardımı @Prime777 hocam sağlayacaktır.

Disklerin durumu nedir?

Deneyebilirsin,

Buradaki hizmetlere göre ayarlayabilirsin.

O zaman virüs yoktur hocam. Ayrıca arkadaşın dediğine göre 10 senedir açık olduğunu ve güvenilir olduğundan bahsediyor. Ancak, dediğinize göre oyunu indirdikten sonra gerçekleşmeye başlamış ise virüs dışında sistem ayarları hizmetleri ile oynamış olabilir. En iyi yardımı @Prime777 hocam sağlayacaktır.

Teşekkür ederim ama çözümü sonunda formatla buldum artık ortada bir sıkıntı yok gibi duruyor herkese ellerinden geldiği kadar yardım ettikleri için teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…