Bilgisayarda performans düşüşü

helixo53

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER
Anakart
H410M S2H
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-10400 CPU @ 2.90GHz (12 CPUs)
Son bir hafta içerisinde bilgisayarımda aşırı derecede performans düşüşü var masaüstünde yenile yaparken bile 2 3 saniye sürdüğü oluyor. Diskteki dosyaları kaybetmeden bu işi nasıl çözebilirim?

Son bir hafta içerisinde bilgisayarımda aşırı derecede performans düşüşü var masaüstünde yenile yaparken bile 2 3 saniye sürdüğü oluyor. Diskteki dosyaları kaybetmeden bu işi nasıl çözebilirim?
Arkada hangi uygulamalar çalışıyor? Abidik gubidik antivirüsler var mı sistemde?

Normalde antivirüs yoktu, bu düşüşten sonra şüphelenim Kaspersky kurdum tarattım ama virüs çıkmadı. Afterburner, discord, chrome açık.
Uzun süredir formatsız kullanıyorsanız %temp% ve temp klasörlerini temizleyin. Görev yöneticisinde başlangıç kısmındaki kullanmadığınız uygulamaları kapatın.

Uzun süredir formatsız kullanıyorsanız %temp% ve temp klasörlerini temizleyin. Görev yöneticisinde başlangıç kısmındaki kullanmadığınız uygulamaları kapatın.
Çok uzun süre olmadı formatlayalı onları sürekli temizliyorum zaten, görev yöneticisinde de gereksiz uygulamalar kapalı.

Çok uzun süre olmadı formatlayalı onları sürekli temizliyorum zaten, görev yöneticisinde de gereksiz uygulamalar kapalı.
Malwarebytes ve BitDefender ile tam tarama yapbilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı