Çözüldü Bilgisayarda pil simgesi gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PowerFast

Hectopat
İyi sosyaller, bilgisayarımdaki batarya sürücüsü olan Intel Battery Management Device sürücüsünü kaldırdım ve geri yükleyemiyorum. Kaldırdıktan sonra da fotoğrafta olduğu gibi pil simgesinin kutusu olduğu yerde ama içerisindeki pil simgesi gitti. Üzerine geldiğimde %0 olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230704_174120_667.jpg
    IMG_20230704_174120_667.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 77
Çözüm
İyi sosyaller, bilgisayarımdaki batarya sürücüsü olan Intel battery management device sürücüsünü kaldırdım ve geri yükleyemiyorum. Kaldırdıktan sonra da fotoğrafta olduğu gibi pil simgesinin kutusu olduğu yerde ama içerisindeki pil simgesi gitti. Üzerine geldiğimde %0 olarak gözüküyor.

Hocam neden kaldirdiniz ki Intel müşteri hizmetleri ile veya Microsoft müşteri hizmetleri ile görüşün olmazsa sıfırdan Windows kurun.

Bu platform desteklenmiyor hatası verdi.

Bu Intel® Driver & Support Assistant uygulamayı da deneyebilirsiniz. Intel'e ait tüm sürücüleri ve donanımları otomatik indirmektedir.
Deniyorum.

Bu Intel® Driver & Support Assistant uygulamayı da deneyebilirsiniz. Intel'e ait tüm sürücüleri ve donanımları otomatik indirmektedir.
Uygulamayı yükledim, sürücü kurmadan yeniden başlattırma yaptı ve sorunum çözüldü. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı