Bilgisayarda PlayStation oyunları oynanır mı?

TheGear

Hectopat
Bilgisayarda PlayStation oyunları oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation için yeni çıkacak oyunlardan bahsediyorsan. Nasıl çıksın? Adamlar bu sayede PS satıyorlar. God of War, Spider-Man falan binlerce PS sattırdı. Bunlar PC'ye çıkamaz Sony izin vermez.

PS1, PS2, PS3 için emulatorler mevcut.
RPCS3 adı altında geliştirilen PS3 emulatöründe sıkıntılı oyunlar olsa da geliştirilmeye devam ediliyor.
RPCSX4 adı altında geliştirildiği söylenen (sözde PS4) emulatörü kesinlikle bir virüstür indirmenizi tavsiye etmem.
Emulatörler aynı zamanda korsan içeriklerdir.

En sağlıklısı yabancı bir PSN adresi açıp buradan PS NOW uygulaması ile bilgisayarınızda stream sistemi aracılığıyla uzaktaki bir PS4-3 sistemine bağlanıp PS NOW kütüphanelerinde bulunan dilediğiniz oyunu oynayabilirsiniz. (sağlam bir internet bağlantısı ve gamepad gerektiriyor)

Playstation NOW

PS4 oyunları mesela uncharted 4 oynamak istiyorum ama sanırım ps3 emülatörü varmış sadece.
Ps Now'a üye olmayı becerebilirseniz iyi bir internetiniz varsa, çoğu oyunu oynarsınız, ingiltere server'ından falan üye olmanız lazım.
Ps Store'a kredi kartını kabul ettirememiştim ben. Sanal kartla denemeyin.

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Sağlam bir internet bağlantısındaki sağlamlık ne kadar benim 50 download, 8 upload hızım yeterli olur mu? Yoksa sanal makineye bağlanacağımızdan daha güçlü bir internet bağlantısı mı gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…