ibrahim_bl11 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #1 Merhabalar. Resmini paylaştığım ürünler ile laptopa bağlanıp PES oynayabilir miyim? Dosya Ekleri Screenshot_20211026-183312_Chrome.jpg 60,8 KB · Görüntüleme: 170 Screenshot_20211026-184957_Chrome.jpg 51,9 KB · Görüntüleme: 194
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #2 Evet oynanır.
ibrahim_bl11 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #3 Ek bi program gerekir mi?
bossercan Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mak-Mühendisliği Öğrencisi 26 Ekim 2021 #4 ibrahim_bl11 dedi: Ek bi program gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla dualshock için gerekiyor ama ps3 kolu için gerekmiyor.
ibrahim_bl11 dedi: Ek bi program gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla dualshock için gerekiyor ama ps3 kolu için gerekmiyor.
erenxd43 Centipat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 31 Yer uzaklarda bi yerde 26 Ekim 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende bu video ile yapmıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende bu video ile yapmıştım.
ibrahim_bl11 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #6 bossercan dedi: Bildiğim kadarıyla dualshock için gerekiyor ama ps3 kolu için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu zaten PS3 kolu değil mi? Kastettiğiniz, PS3'e bağlanırsa mı demek istediniz?
bossercan dedi: Bildiğim kadarıyla dualshock için gerekiyor ama ps3 kolu için gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu zaten PS3 kolu değil mi? Kastettiğiniz, PS3'e bağlanırsa mı demek istediniz?
bossercan Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mak-Mühendisliği Öğrencisi 26 Ekim 2021 #7 ibrahim_bl11 dedi: Bu zaten PS3 kolu değil mi? Kastettiğiniz, PS3'e bağlanırsa mı demek istediniz? Genişletmek için tıkla... PS4'ün kolu için gerekiyor galiba hocam tam emin değilim ama PS3 kolunu kablo ile bağladıktan sonra çalışması gerekiyor.
ibrahim_bl11 dedi: Bu zaten PS3 kolu değil mi? Kastettiğiniz, PS3'e bağlanırsa mı demek istediniz? Genişletmek için tıkla... PS4'ün kolu için gerekiyor galiba hocam tam emin değilim ama PS3 kolunu kablo ile bağladıktan sonra çalışması gerekiyor.
ibrahim_bl11 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #8 bossercan dedi: PS4'ün kolu için gerekiyor galiba hocam tam emin değilim ama PS3 kolunu kablo ile bağladıktan sonra çalışması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kablosuz çalışır mı?
bossercan dedi: PS4'ün kolu için gerekiyor galiba hocam tam emin değilim ama PS3 kolunu kablo ile bağladıktan sonra çalışması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kablosuz çalışır mı?
bossercan Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mak-Mühendisliği Öğrencisi 26 Ekim 2021 #9 ibrahim_bl11 dedi: Kablosuz çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Yapıldığını daha önce görmüştüm forumlarda ama tam olarak bilmiyorum, biraz araştırın bence çözümünü internette bulursunuz.
ibrahim_bl11 dedi: Kablosuz çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Yapıldığını daha önce görmüştüm forumlarda ama tam olarak bilmiyorum, biraz araştırın bence çözümünü internette bulursunuz.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #10 bossercan dedi: PS4'ün kolu için gerekiyor galiba hocam tam emin değilim ama PS3 kolunu kablo ile bağladıktan sonra çalışması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyelim kanka. PS3 kolunu Xbox kumandası olarak göstermen lazım. Xbox kumandan varsa bağla çalıştır yapabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2021
bossercan dedi: PS4'ün kolu için gerekiyor galiba hocam tam emin değilim ama PS3 kolunu kablo ile bağladıktan sonra çalışması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyelim kanka. PS3 kolunu Xbox kumandası olarak göstermen lazım. Xbox kumandan varsa bağla çalıştır yapabilirsin.