Tahi_π Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 83 19 Temmuz 2020 #31 onrcmr dedi: Millet linç etmek için kapıda bekliyormuş tamam arkadaş kavramları karıştırıp yanlış yazmış niye bu kadar uzattılar anlamak güç. Genişletmek için tıkla... Buraya Yeni geldim geleli 1 saat oldu listede 1. Yaptınız ilk günden linç manyağı yaptınız helal olsun
onrcmr dedi: Millet linç etmek için kapıda bekliyormuş tamam arkadaş kavramları karıştırıp yanlış yazmış niye bu kadar uzattılar anlamak güç. Genişletmek için tıkla... Buraya Yeni geldim geleli 1 saat oldu listede 1. Yaptınız ilk günden linç manyağı yaptınız helal olsun
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.670 Çözümler 6 19 Temmuz 2020 #32 Yok hocam gerek yok o kendi buluyor prizi kendini takıyor şarja
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #33 Dostum elektriği ne yoluyla vermeyi düşünüyorsun sisteme saçma olacak ama telekinezi falan mı?