Bilgisayarda radyo dinlemenin bir yolu var mı?

HanKaĞaN

Megapat
Daha fazla  
Bilhassa SW yayın yapan radyoları dinlemek istiyorum. USB’den bağlayabilmek kaydıyla, gerekli anteni edinip radyo yayınlarını bilgisayarda dinlememin bir yolu var mıdır?

Bilhassa SW yayın yapan radyoları dinlemek istiyorum. USB’den bağlayabilmek kaydıyla, gerekli anteni edinip radyo yayınlarını bilgisayarda dinlememin bir yolu var mıdır?
Bunun için SW (kısa dalga) alıcısı ve kısa dalga için uygun anten gerekir. İyi bir dinleme yapmak için de antenin dışarıda olması gerekir. Bunların hepsini bilgisayara bağladığımızı varsayarsak da biraz komplike bir durum oluyor.

Bazı SW radyo istasyonları internet üzerinden de yayın gerçekleştiriyor. Bu şekilde dinleme
yapabilirsiniz ya da ikinci el platformlarında SW - MW olan radyolara bakın uygun fiyatlı olanlardan bir tane edinin. Ben geçenlerde kaliteli bir japon markası radyo satın aldım, çok cüzzi bir fiyata. Çalışmıyordu fakat biraz restore sonrasında gerçekten sıfırdan farksız hale getirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…