Bilgisayarda RAT mı var?

Mehmet KahrMan

Femtopat
Daha fazla  
Laptopumda yaklaşık 1 haftadır açılır açılmaz böyle anlık saliselik açılıp kapanan bir pencere fark ettim. İlk önemsemedim geçer dedim fakat bu 1 hafta sürünce biraz endişelenmeye başladım. Hiçbir şey yazmıyor açılan pencerede ve görev çubuğunda da bir uygulama çıkmıyor sadece açılıp kapanıyor saliselik şeyle. Başlangıç uygulamalarında şüpheli bir program yok. Avast free antivirüs kullanıyorum fakat akıllı tarama yaptığımda yine bir şey çıkmıyor ama bu sürekli devam ediyor. Korkmaya bile başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Win + r yapıp services.msc yazar mısınız eğer tanıdık gelmeyen bir hizmet varsa başlangıç Durumu'ndan devre dışı bırakın. Win + r yapıp taskschd.msc yazarak görev zamanlayıcısını da kontrol edin. Ayrıca ESET'in 30 gün, Kaspersky'ın 1 yıl ücretsiz sürümü var. Üstelik Kaspersky'ı 2 cihazda kullanabiliyorsunuz. Kaspersky sistemi yorduğu için tam tarama bağlamında ESET'i tavsiye ediyorum ancak arayüz ve kullanışlılık olarak bence Kaspersky daha iyi.

Kaspersky 1 ay var yanlış bilgilendirme hocam sanki.

Kaspersky 1 ay var yanlış bilgilendirme hocam sanki.
Hocam deneme sürümü değil Free versiyonu.

1 yıl derken de Free sürümün periyotlarini kastetmiştim. ESET'te sadece Trial kullanılabildiği için yanlış anlaşılma olmuş olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı