2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 7 Aralık 2020 #11 Yehetto dedi: Yanlış bilmiyorsam her türlü RAT'ı temizliyor. Eğer öyle değilse de çoğu zaten DarkComet. Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle bir şey yok. RAT'ların çoğu DarkComet falan değil. Hatta dünya üzerinde küçük bir yere sahip bile diyebilirim.
Yehetto dedi: Yanlış bilmiyorsam her türlü RAT'ı temizliyor. Eğer öyle değilse de çoğu zaten DarkComet. Genişletmek için tıkla... Hayır, öyle bir şey yok. RAT'ların çoğu DarkComet falan değil. Hatta dünya üzerinde küçük bir yere sahip bile diyebilirim.
manjiroonline Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #12 Yehetto dedi: Yanlış bilmiyorsam her türlü RAT'ı temizliyor. Eğer öyle değilse de çoğu zaten darkcomet. RAT yediğim zaman kendim kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Kanka link atsana bulamadım. PC'de RAT var.
Yehetto dedi: Yanlış bilmiyorsam her türlü RAT'ı temizliyor. Eğer öyle değilse de çoğu zaten darkcomet. RAT yediğim zaman kendim kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Kanka link atsana bulamadım. PC'de RAT var.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.676 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #13 manjiroonline dedi: Kanka link atsana bulamadım. PC'de RAT var. Genişletmek için tıkla... 3 yıl sonra...
manjiroonline dedi: Kanka link atsana bulamadım. PC'de RAT var. Genişletmek için tıkla... 3 yıl sonra...