Bilgisayarda RAT veya trojan olduğu nasıl anlaşılır?

kk123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, 1 hafta gibi bir süredir bilgisayarımda bir yavaşlama var ve bilgisayar takılıyor. Mouse bazen kendi kendine hareket ediyor görev yöneticisinde %100 CPU kullanımı oluyor. Oyun oynayamiyorum, RAT veya trojan yemiş miyimdir? Format atayım mı, ESET premium ile tarattım ancak bulamadı.

Ayrıyeten uygulamalar resimde gösterttiğim gibi 12'şer 6 SAR açılıyor bunun sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• 3333333333.PNG
    3333333333.PNG
    8,9 KB · Görüntüleme: 366
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, 1 hafta gibi bir süredir bilgisayarımda bir yavaşlama var ve bilgisayar takılıyor. Mouse bazen kendi kendine hareket ediyor görev yöneticisinde %100 CPU kullanımı oluyor. Oyun oynayamiyorum, RAT veya trojan yemiş miyimdir? Format atayım mı, ESET premium ile tarattım ancak bulamadı.

Ayrıyeten uygulamalar resimde gösterttiğim gibi 12'şer 6 SAR açılıyor bunun sebebi nedir?

Trojan veya RAT yok büyük ihtimalle zaten uygulamanın içindekiler de görev yöneticisinde gözüküyor.

Malwarebytes ile tarattiniz değil mi?
Eset, ile tarattım.

Temizsse sıkıntı yok ama format atabiliyorsanız atın görünmeyen bir virüs varsa performansınızı etkilemesin.

Attığım örnekte mesela Spotify (6) görünüyor arkadaşlarımda böyle bir şey yok ama bunun performansı etkilediğini düşünüyorum ben en iyisi format atayım teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı