IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #1 Arkadaşlarımla konuşurken müzik dinliyorum. Ama ses bir artıp bir azalıyor. Oyunlarda da oluyor gibi. Ve çok sinir bozucu olmaya başladı. Bunu nasıl düzeltirim? Kulaklıkla da sorun var kulaklıksız da, Discord sesi bozuk geliyor.
Arkadaşlarımla konuşurken müzik dinliyorum. Ama ses bir artıp bir azalıyor. Oyunlarda da oluyor gibi. Ve çok sinir bozucu olmaya başladı. Bunu nasıl düzeltirim? Kulaklıkla da sorun var kulaklıksız da, Discord sesi bozuk geliyor.
Çözüm IIMERTII 25 Nisan 2022 Sistemi 5 gün öncesine geri yükledim ve düzeldi. 342524 dedi: DDU ile ses sürücülerini silip yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Ama bu nasıl yapılıyor öğrenmem lazım, açıklayabilir misiniz ?
Sistemi 5 gün öncesine geri yükledim ve düzeldi. 342524 dedi: DDU ile ses sürücülerini silip yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Ama bu nasıl yapılıyor öğrenmem lazım, açıklayabilir misiniz ?
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 25 Nisan 2022 #2 Hocam bende klavye tuşu basılı kalmıştı. Artı 0 Eksi
KS KS IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #3 Gusein dedi: Hocam bende klavye tuşu basılı kalmıştı. Genişletmek için tıkla... Öyle değil ama artıp azalıyor kendi kendine ve sesler de bozuldu. Artı 0 Eksi
Gusein dedi: Hocam bende klavye tuşu basılı kalmıştı. Genişletmek için tıkla... Öyle değil ama artıp azalıyor kendi kendine ve sesler de bozuldu.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Nisan 2022 #4 IIMERTII dedi: Öyle değil ama artıp azalıyor kendi kendine ve sesler de bozuldu. Genişletmek için tıkla... DDU ile ses sürücülerini silip yüklemeyi dene. Artı 0 Eksi
IIMERTII dedi: Öyle değil ama artıp azalıyor kendi kendine ve sesler de bozuldu. Genişletmek için tıkla... DDU ile ses sürücülerini silip yüklemeyi dene.
KS KS IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #5 Sistemi 5 gün öncesine geri yükledim ve düzeldi. 342524 dedi: DDU ile ses sürücülerini silip yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Ama bu nasıl yapılıyor öğrenmem lazım, açıklayabilir misiniz ? Artı 0 Eksi Çözüm
Sistemi 5 gün öncesine geri yükledim ve düzeldi. 342524 dedi: DDU ile ses sürücülerini silip yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Ama bu nasıl yapılıyor öğrenmem lazım, açıklayabilir misiniz ?
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 25 Nisan 2022 #6 IIMERTII dedi: Sistemi 5 gün öncesine geri yükledim ve düzeldi. Ama bu nasıl yapılıyor öğrenmem lazım, açıklayabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam. Düzeltmişsiniz. Artı 0 Eksi
IIMERTII dedi: Sistemi 5 gün öncesine geri yükledim ve düzeldi. Ama bu nasıl yapılıyor öğrenmem lazım, açıklayabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Boşverin hocam. Düzeltmişsiniz.