Bilgisayarda ses kartı önemli midir?

UchihanınGülü

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bilgisayar topluyorum ama soundcart diye bir şey buldum önemli mi bilmiyorum. Sizce önemli bir şey mi, almalı mıyım?

Anakartlarda ses kartı mevcut. Çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum ekstra ses kartının. Anakartınızın sahip olduğu ses kartına bir bakın özelliklerinden.

Bilgisayara mixer bağlayıp kayıt yapacaksan ses kartı şart. Yada arabadaki tesisatı eve kurucaksındır iyi bir ses çıkışına ihtiyacın olur kullanırsın. Fakat 5+1 veya kulaklık takacaksan gerek yok. Günümüzde ki anakartların üzerinde bağımsız bir şekilde ses yongaları gelmektedir.

Genellikle ses kasılan oyunlarda (örn:cs 1.6), ses kasmaya önem veriyorsan tabiki de önemli. Ama yeni nesil anakartlardaki ses bileşenleri ses kartı özelliklerine yakın olduğundan fazla önem kapsamıyor.

İsminde gaming, game vs. ibaresi geçen anakartlar iyi bir ses yongasına sahip oluyorlar, harici bir ses kartına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…